Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

BURIAL INVOCATION - hallgasd végig a török death metal banda új albumát!


2018-07-08

A Burial Invocation első nagylemeze, az 'Abiogenesis' kiadására készül. Néhány évnyi csend után a török banda új felállással, és egy embertelen death metal lemezzel tér vissza.

A Burial Invocation 2010-ben robbant be a nemzeközi underground színtérre, egy 'Rituals of the Grotesque' című EP-vel. Ennek érdekessége, hogy ez volt az újonnan létrejött Dark Descent Records első kiadványa. Az első körben legyártott CD-k rövid időn belül elfogytak.

A finn stílusú death metal zenét különféle hatásokkal ötvöző Burial Invocation a debütáló EP megjelenését követően egy split-lemezt dobot piacra, a japán Anatomia zenekarral közösen. Hasonlóan az bemutatkozó albumhoz, ez a kislemez is hamar elfogyott a Dark Descent Records kínálatából. A Burial Invocation ekkoriban kezdett el turnézni Európa-szerte - felléptek többek közt a legendás koppenhágai Kill Town Death Fest-en.

Lévén a banda néhány évre visszavonult, a tagok egyéb projektekben vettek részt. A rajongók azonban nem hagyták szó nélkül a zenekar inaktivitását: követelték a Burial Invocation újjáalakulását.

2017-ben újjáéledt a tűz - megkezdődtek a Burial Invocation első nagylemezének munkálatai. A felvételek 2018 elejére értek véget; a Dark Descent Records (és a bakelitekkel foglalkozó Me Saco Un Ojo) pedig bejelentette: 'Abiogenesis' lát napvilágot az idei év legjobb török death metal-albuma. A banda tehát visszatért, és bebizonyítja a rajongóknak: megérte ennyit várni!

A tracklista:
01. Revival
02. Abiogenesis
03. Visions Of The Hereafter
04. Phantasmagoric Transcendence
05. Tenebrous Horizons

A teljes lemez alább meghallgatható. A rendelési infókat itt lehet megtalálni.


BURIAL INVOCATION - hallgasd végig a török death metal banda új albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás