Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

AVERSIONS CROWN - "A Pokol eljön mindannyiónkért"


2020-03-14

Az ausztrál "halál-gépezet", az Aversions Crown együttes 'Hell Will Come For Us All' címmel adja ki új nagylemezét június 12-én, a Nuclear Blast Records jóvoltából.

A 'Hell Will Come For Us All' albumot a banda tagjai producelték; a hangmérnöki munkákat pedig Matt Shorter végezte el, a Heliport Stúdió falai között. A keverést és a maszterizálást Will Putney (Graphic Nature Audio Studio) és Steve Seid látta el. A borítót a híres Eliran Kantor készítette, az album koncepciója nyomán.

A 'Hell Will Come For Us All' megjelenik CD-n, különféle színű bakeliten és digitális formában. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

A tracklista:
01. The Soil
02. Born In The Gutter
03. Paradigm
04. Caught In The System
05. Hell Will Come For Us All
06. Scourge Of Violence
07. Hymn Of Annihilation
08. Sorrow Never Sleeps
09. The Final Judgement

Az első ízelítő, a 'The Soil' című szám videoklipje lentebb elérhető.

A banda a következőket közölte: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre bemutathatjuk új albumunk első előzetesét. Az Aversions Crown hangzása sokat fejlődött az évek során - érzésünk szerint ez az eddigi legkiforrottabb lemezünk".

A band előző single-dala, a 'The Breeding Process' című szám lentebb elérhető "vizualizációs" videó formájában; digitális kislemezként pedig megvásárolható az online zeneszolgáltatók kínálatában.

A banda közleménye így szól: "Az elmúlt heteket a stúdióban töltöttük annak érdekében, hogy lefektessük 4. albumunk alapköveit. Még mi magunk is kíváncsiak voltunk, milyen hangzás lesz jellemző bandánk következő fejezetére; milyen irányzatú lesz az új album. E folyamat végeredménye lett a 'The Breeding Process' című szám. Ez a dal egy "ember-gyártó" farm nyomasztó képeit vázolja fel: idegenek elrabolják az embereket, hogy egy újabb faj kikísérletezésére tenyésszék őket. Zeneileg felfedezhetitek a banda új irányzatát; de természetesen nem veszett el az Aversions Crown eredeti DNS-e sem. A hanganyag keverését és maszterizálását Will Putney (Thy Art Is Murder, The Acacia Strain, Fit For An Autopsy) végezte el; a hangmérnök pedig Matt Shorter volt. Élvezzétek!".

Az Aversions Crown legutóbbi nagylemeze, a 'Xenocide' 2017. január 20-án jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából.


AVERSIONS CROWN -
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás