Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

AVERSIONS CROWN - "A Pokol eljött mindannyiónkért"


2020-06-16

Az ausztrál "halál-gépezet", az Aversions Crown együttes 'Hell Will Come For Us All' címmel adta ki új nagylemezét, a Nuclear Blast Records jóvoltából.

A 'Hell Will Come For Us All' albumot a banda tagjai producelték; a hangmérnöki munkákat pedig Matt Shorter végezte el, a Heliport Stúdió falai között. A keverést és a maszterizálást Will Putney (Graphic Nature Audio Studio) és Steve Seid látta el. A borítót a híres Eliran Kantor készítette, az album koncepciója nyomán.

A 'Hell Will Come For Us All' 2020. június 12-én megjelenik CD-n, különféle színű bakeliten és digitális formában. A rendelési infókat itt lehet megtalálni.

A tracklista:
01. The Soil
02. Born In The Gutter
03. Paradigm
04. Caught In The System
05. Hell Will Come For Us All
06. Scourge Of Violence
07. Hymn Of Annihilation
08. Sorrow Never Sleeps
09. The Final Judgement

Az első ízelítő, a 'The Soil' című szám videoklipje lentebb elérhető.

A banda a következőket közölte: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre bemutathatjuk új albumunk első előzetesét. Az Aversions Crown hangzása sokat fejlődött az évek során - érzésünk szerint ez az eddigi legkiforrottabb lemezünk".

Később megjelent a 'Born In The Gutter' című szám hivatalos videója is, aminek kapcsán Tyler Miller énekes elmondta: "A 'Born In The Gutter' a gazdagok és a szegények közötti különbözőségekről beszél. Azt a nyers valóságot mutatja be, amit a világ és a benne lévő emberek durva mivolta alakít és formál".

A lemez megjelenésének napján bemutatták a 'Paradigm' című szám hivatalos videóját is, amit Chris Cougan így kommentált: "Mi egy olyan generáció vagyunk, akiket nagy mértékben elérzéketlenít a mindennapos erőszak, ami egyenesen a lakásunkon, a szobánkban is megkapunk. Az emberi faj kegyetlen természetét az ártatlanság látszata leplezi; a végén pedig semmi nem marad, csak az üres és reménytelen jövő...".

Alább elérhető az album első négy előzetese:

A banda előző single-dala, a 'The Breeding Process' című szám lentebb elérhető "vizualizációs" videó formájában; digitális kislemezként pedig megvásárolható az online zeneszolgáltatók kínálatában.

A banda közleménye így szól: "Az elmúlt heteket a stúdióban töltöttük annak érdekében, hogy lefektessük 4. albumunk alapköveit. Még mi magunk is kíváncsiak voltunk, milyen hangzás lesz jellemző bandánk következő fejezetére; milyen irányzatú lesz az új album. E folyamat végeredménye lett a 'The Breeding Process' című szám. Ez a dal egy "ember-gyártó" farm nyomasztó képeit vázolja fel: idegenek elrabolják az embereket, hogy egy újabb faj kikísérletezésére tenyésszék őket. Zeneileg felfedezhetitek a banda új irányzatát; de természetesen nem veszett el az Aversions Crown eredeti DNS-e sem. A hanganyag keverését és maszterizálását Will Putney (Thy Art Is Murder, The Acacia Strain, Fit For An Autopsy) végezte el; a hangmérnök pedig Matt Shorter volt. Élvezzétek!".

Az Aversions Crown legutóbbi nagylemeze, a 'Xenocide' 2017. január 20-án jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából.


AVERSIONS CROWN -
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás