Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

AVERSIONS CROWN - új single-dal jelent meg, 'The Breeding Process' címen


2018-06-09

Az ausztrál "halál-gépezet", az Aversions Crown együttes a The Black Dahlia Murder, a Whitechapel és a Fleshgod Apocalypse társaságában indult turnéra. Ennek apropójából jelent meg az új dal.

A 'The Breeding Process' című szám lentebb elérhető "vizualizációs" videó formájában; digitális kislemezként pedig megvásárolható az online zeneszolgáltatók kínálatában.

A banda közleménye így szól: "Az elmúlt heteket a stúdióban töltöttük annak érdekében, hogy lefektessük 4. albumunk alapköveit. Még mi magunk is kíváncsiak voltunk, milyen hangzás lesz jellemző bandánk következő fejezetére; milyen irányzatú lesz az új album. E folyamat végeredménye lett a 'The Breeding Process' című szám. Ez a dal egy "ember-gyártó" farm nyomasztó képeit vázolja fel: idegenek elrabolják az embereket, hogy egy újabb faj kikísérletezésére tenyésszék őket. Zeneileg felfedezhetitek a banda új irányzatát; de természetesen nem veszett el az Aversions Crown eredeti DNS-e sem. A hanganyag keverését és maszterizálását Will Putney (Thy Art Is Murder, The Acacia Strain, Fit For An Autopsy) végezte el; a hangmérnök pedig Matt Shorter volt. Élvezzétek!".

Az Aversions Crown aktuális észak-amerikai turnéja a The Black Dahlia Murder, a Whitechapel és az olasz Fleshgod Apocalypse társaságában zajlik. A körút hivatalos plakátja így néz ki:

Az Aversions Crown legutóbbi nagylemeze, a 'Xenocide' 2017. január 20-án jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából.


AVERSIONS CROWN - új single-dal jelent meg, 'The Breeding Process' címen
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás