Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Augusztusban jelenik meg a PARASITE INC. második albuma, a 'Dead and Alive' - itt az új klip, a 'Once And For All'!


2018-07-25

A feltörekvő német melo-death banda, a Parasite Inc. augusztus 17-én jelenteti meg második, 'Dead and Alive' című albumát, a Reaper Entertainment Europe kiadó jóvoltából.

A 'Dead and Alive' lemezborítóját maga a Parasite Inc. dobosa, Benjamin Stelzer készítette.

A zenekar a következőket közölte: "A teljes koncepciót és a dizájnt ezúttal is mi magunk ötlöttük ki. A végeredmény egy igazán fasza kis vizualizáció lett, összegezvén az új dalokat, képileg és hangzásilag is felvonultatván azok intenzitását".

A tracklista:
01. Countershock
02. Once And For All
03. This World
04. Fall Of The Idealist
05. Headfuck Rollercoaster
06. Flesh Decadence
07. Red Wine Collider
08. Sunset Overdrive
09. Cold Silent Hell
10. Dead And Alive
11. Empty Streets

Az első új single-dal, a 'Headfuck Rollercoaster' június 22-én jelent meg (lentebb elérhető szöveges videó formájában). Ekkor tették közzé a lemez előrendelési infóit is. Július végén továbbá bemutatták a 'Once And For All' című szám hivatalos klipjét - lentebb ez is elérhető.

A Parasite Inc. - aminek felállását Kai Bigler énekes-gitáros, Dominik Sorg gitáros, Stefan Krämer basszer és Benjamin Stelzer dobos alkotja - augusztus 17-én (tehát a 'Dead and Alive' megjelenésének napján) fellép a Dinkelsbühl-ben megrendezendő Summer Breeze Open Air fesztiválon.


Augusztusban jelenik meg a PARASITE INC. második albuma, a 'Dead and Alive' - itt az új klip, a 'Once And For All'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás