Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Itt a második dal a LUX TERMINUS debütáló albumáról: 'Epilogue: Fly'!


2018-07-24

A Lux Terminus 'The Courage To Be' címmel adja ki bemutatkozó albumát, augusztus 24-én.

Az elmúlt egy évben írt és rögzített dalokból álló 'The Courage To Be' egy igencsak erőteljes bemutatkozás a Lux Terminus nevezetű prog-rock triótól, amit eredetileg Vikram Shankar billentyűs (Redemption), Matthew Kerschner dobos és Brian Craft basszusgitáros alkot.

A 'The Courage To Be' 10 tétel révén ismerteti meg a közönséget a Lux Terminus egyedüálló prog-metal / rock / jazz fusion / electro / filmzenei ütvüzetével. A lemezen több ismert és elismert zenész jutott vendégszerephez - ilyen például Anneke Van Giersbergen énekesnő (ex-The Gathering, Devin Townsend Project, VUUR), Timo Somers (Delain, Vengeance) gitáros és Raphael Weinroth-Browne csellista (Leprous, Musk Ox). A 'The Courage To Be' producerei maguk a bandatagok, valamint Brett Caldas-Lima (Ayreon, The Gentle Storm, Devin Townsend Project) voltak.

A Lux Terminus elindított egy rajongói költségfedező Indiegogo-kampányt a 'The Courage To Be' promóciójának céljából: itt lehet további infókat találni, illetve előrendelni az albumot különféle változatban.

A tracklista:
01. Prologue: The Departure (I)
02. Electrocommunion
03. The Journey (II)
04. Aberration
05. Miles Away
06. Spectral Shapes
07. The Road Home (III)
08. Effusion
09. The Courage To Be (feat. Timo Somers & Raphael Weinroth-Browne)
10. Epilogue: Fly (IV) (feat. Anneke Van Giersbergen)

A Lux Terminus-t 2016-ban alapították azzal a céllal, hogy megvalósítsák a három tag kollektív zenei elképzeléseit; méghozzá sajátos hangzású, erőteljes instrumentális zene révén. Debütáló lemezükre többek közt felkerült egy 21 perces, epikus, nagyzenekari betétekkel gazdagon fleszerelt, jazz fusion kompozíció, illetve egy négy-részes szvitt, ami az elválás és az emberi kapcsolatok egyéb nehézségeinek témáján alapszik, de ugyanakkor reményt és transzcendenciát sugároz. A 'The Courage To Be' album tökéletes kiindulópont a Lux Terminus nevének és pozíciójának megszilárdításához; a folyamatosan változó progresszív rock / metal-színtér még színesebbé tételéhez.

Íme az album első két nyilvános dala, az 'Electrocommunion' és az 'Epilogue: Fly' (ez utóbbiban Anneke van Giersbergen vendégszerepel):


Itt a második dal a LUX TERMINUS debütáló albumáról: 'Epilogue: Fly'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás