Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Dee Snider vendégeskedik az új MONSTER TRUCK dalban (premier)


2018-06-10

A klasszikus hard rock zenében utazó Monster Truck szeptemberben adja ki új, harmadik, 'True Rockers' című albumát.

A szeptember 14-én megjelenő 'True Rockers' lemezt Kanadában a Dine Alone Records, a világ többi táján pedig a Mascot Records / Mascot Label Group gondozza.

Az előző albummal rengeteget turnézott a hard rock banda, többek között a Nickelback, a Billy Talent, a Deep Purple, a Black Stone Cherry, a Volbeat, Rob Zombie és az Alter Bridge társaságában; közben pedig nemcsak írták, hanem rögzítették is az új dalokat. A felvételeket később továbbították Dan Weller producernek (Sikth, Young Guns, Enter Shikari)...

"Amikor jön az inspiráció, azonnal élni kell vele, mert ha nem teszed, elpocsékolod. Amint úgy érzed, hogy az ötletből egy jó dal születhetne, dolgozz rajta, haladéktalanul. Az inspiráció értéke felbecsülhetetlen..." - vonta le a dalszerzői munka tanulságait a zenekar.

A tracklista:
01. True Rocker (feat. Dee Snider)
02. Thundertruck
03. Evolution
04. Devil Don't Care
05. Being Cool Is Over
06. Young City Heart
07. Undone
08. In My Own World
09. Denim Danger
10. Hurricane
11. The Howlin'

A lemez energikus címadó dalában nem más, mint maga Mr. "I Wanna Rock", vagyis a Twisted Sister frontembere, Dee Snider vendég-énekel. A dalt lentebb meg lehet hallgatni.

A Monster Truck gitárosa, Jeremy Widerman így szólt az új album kapcsán: "Gang-vokálok, gitárszólók, grandiózus ritmusok, templomi orgona, riff-mánia... DEE SNIDER! Az MT visszatért!".

Korábban bemutatták az 'Evolution' című számot is:


Dee Snider vendégeskedik az új MONSTER TRUCK dalban (premier)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás