Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ABIGAIL: "Távol-keleti black metal-roham"


2018-06-10

A veterán japán black-thrash metalista Abigail együttes augusztus 7-én új mini-albumot ad ki, 'Far East Black Metal Onslaught' címen.

Az Abigail ősi hordái visszatértek az örökös blaszfémia zászlaját újra a magasba emeljék. A 'Far East Black Metal Onslaught' című lemezre a végzet antikrisztusának harcos katonái a közelgő apokalipszis betézenéjét vették fel. Oldalukon a Pokol legfőbb gonoszával, káoszt, háborút és szentségtelenséget terjesztenek. Készüljön hát fel mindenki a végtelen sötétség és a pusztító őrület befogadására!

Az EP 2018. augusztus 7-én jelenik meg, 7 hüvelykes bakeliten (200 példányszámban) és digitális formában, a Helldprod Records jóvoltából. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

Íme az első ízelítő dal, a 'Nuclear Hammer':

A Yasuyuki Suzuki énekes-gitáros által 1992-ben alapított Abigail együttes önmagát "Japán leggonoszabb bandájaként" tartja számon. A banda bemutatkozó mini-lemeze, a 'Descending from a Blackend Sky' (1994) kétségtelenül az ázsiai black metal-színtér egyik legnagyobb klasszikusa. Az elmúlt 25 évben további 6 nagylemezük, számos EP-jük, demójuk és split-kiadványuk, koncertlemezük, válogatás-albumuk jelent meg.


ABIGAIL:
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás