Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RADIANT - bemutatta 'You Rock' című számát a német hard rock banda


2018-10-24

A Herbie Langhans (Avantasia, Voodoo Circle, ex-Sinbreed, ex-Seventh Avenue) énekes vezette, melodic hard rock zenében utazó Radiant együttes a szintén német Massacre Records-hoz igazolt.

A Radiant felállását Langhans egykori Seventh Avenue-beli bandatársai - azaz Flo Gottsleben gitáros és Markus Beck basszer -, valamint Carsten Stepanowicz gitáros és Manni Spalka dobos teszik teljessé.

A Radiant a Seventh Avenue-hoz hasonló zenét játszik; azonban az új banda inkább rock-irányultságú. Dalaik kevésbé metalosak és kevésbé tempósak az előd-banda szerzeményeihez képest; viszont a szenvedély és az energia nem veszett ki a tagokból.

A Radiant első albumát a Massacre Records fogja kiadni 2018. november 9-én. A lemezre összesen 14 dal került fel - ezeket maga Langhans producelte és keverte. A hanganyag maszterizálását Michael Rodenberg végezte el. Az alább látható borító Kai Swillus és Matthias Schröder kollaborációjának szüleménye.

A tracklista:
01. Yes I Am
02. I’m Alive
03. Silver Linings
04. You Rock
05. Dorian Gray
06. Forever One
07. Heroes
08. Liars
09. Not Worth After All
10. Paint The Grey
11. My Own Way
12. Should I Live With You
13. Life’s Shadows
14. Hit The Night

Íme a 'You Rock' című szám hivatalos videója, amit Philip Beierbach készített:

A Radiant Facebook-oldala itt érhető el.


RADIANT - bemutatta 'You Rock' című számát a német hard rock banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás