Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt a japán GYZE zenekar új dala / videoklipje: 'The Rising Dragon'!


2018-06-11

A japán melodic death metal banda június végén új mini-albummal jelentkezik.

A 2009-ben, Sapporo városában alakult Gyze zenekar már a kezdetekben is komoly sikereket ért el. Miután 2011-ben megjelent első EP-jük, meghívták őket Tokióba, hogy vegyenek részt a német Wacken fesztivál szervezői által rendezett Metal-Battle Finals versenyen, melynek végül a második helyezést érték el. Hírük így eljutott tengerentúlra is: első lemezszertődésüket az olasz Coroner Records-szal kötötték meg.

Első teljes értékű albumuk, a 'Fascinating Violence' 2013-ban jelent meg a világ minden táján - Japánban egy évvel később látott napvilágot. Az Amazon toplistáján 3 hónapon keresztül az első helyen szerepelt ez a lemez; de felkerült a Burrn! magazin import CD-ket tömörítő listájának élére is. Hazájuk egyik legnevesebb kiadója, a Victor Entertainment 2014 nyarán karolta fel őket - azév szeptemberében pedig ki is adták a második nagylemezt.

2016 végén a Gyze részt vett egy soundtrack-kollaborációban, amit a Let It Die című PS4-játék projektjeként bonyolított le a Grasshopper Manufacture és GungHo Online cég. Néhány hónappal később, 2017 márciusában megjelent harmadik stúdióalbumuk (a Universal Music jóvoltából). Ezt a lemezt a híres finn hangmérnök, Ahti Kortelainen (Kalmah, Sonata Arctica, stb.) keverte. 'Pirates Of Upas' című single-dalukat betétzeneként használták a Konami által gyártott, Gitadora című videójátékban.

2018. június 27-én egy vadonatúj EP-vel tér vissza a Ryoji gitáros-énekes által vezetett Gyze. A 'The Rising Dragon' című mini-album borítója és dallistája így néz ki:

01. Japanese Elegy
02. The Rising Dragon
03. Dragon Calling (live bónusz track)
04. The Rising Dragon (instrumentális bónusz track)
05. The Rising Dragon (feat. Marc Hudson / Dragonforce) (japán bónusz track)

Íme a legfrissebb premier, az új lemez címadó dalának hivatalos videoklipje:


Itt a japán GYZE zenekar új dala / videoklipje: 'The Rising Dragon'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás