Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a japán GYZE zenekar új dala / videoklipje: 'Asian Chaos'!


2019-07-04

A japán melodic death metal banda július 10-én új albummal jelentkezik.

A 2009-ben, Sapporo városában alakult Gyze zenekar már a kezdetekben is komoly sikereket ért el. Miután 2011-ben megjelent első EP-jük, meghívták őket Tokióba, hogy vegyenek részt a német Wacken fesztivál szervezői által rendezett Metal-Battle Finals versenyen, melynek végül a második helyezést érték el. Hírük így eljutott tengerentúlra is: első lemezszertődésüket az olasz Coroner Records-szal kötötték meg.

Első teljes értékű albumuk, a 'Fascinating Violence' 2013-ban jelent meg a világ minden táján - Japánban egy évvel később látott napvilágot. Az Amazon toplistáján 3 hónapon keresztül az első helyen szerepelt ez a lemez; de felkerült a Burrn! magazin import CD-ket tömörítő listájának élére is. Hazájuk egyik legnevesebb kiadója, a Victor Entertainment 2014 nyarán karolta fel őket - azév szeptemberében pedig ki is adták a második nagylemezt.

2016 végén a Gyze részt vett egy soundtrack-kollaborációban, amit a Let It Die című PS4-játék projektjeként bonyolított le a Grasshopper Manufacture és GungHo Online cég. Néhány hónappal később, 2017 márciusában megjelent harmadik stúdióalbumuk (a Universal Music jóvoltából). Ezt a lemezt a híres finn hangmérnök, Ahti Kortelainen (Kalmah, Sonata Arctica, stb.) keverte. 'Pirates Of Upas' című single-dalukat betétzeneként használták a Konami által gyártott, Gitadora című videójátékban.

2018. június 27-én egy vadonatúj EP-vel tér vissza a Ryoji gitáros-énekes által vezetett Gyze. A 'The Rising Dragon' című mini-album azonban csak a felvezetője volt az új, 'Asian Chaos' című nagylemeznek, ami 2019. július 10-én lát napvilágot, a JVC/Victor Entertainment kiadó jóvoltából:

A tracklista:
01. Far Eastern Land
02. Asian Chaos
03. Eastern Spirits
04. King Kamuy
05. Dragon Calling
06. Camellia
07. Japanese Elegy
08. The Rising Dragon (feat. Marc Hudson / DragonForce) 
09. White Territories
10. 1945 Hiroshima
11. Forever Love (japán bónusz track)
12. Vivaldi Winter (japán bónusz track)
13. Asian Chaos (Far Eastern Mix)

Mint az a dallistából kiderül, az album egiyk dalában vendégként énekel a DragonForce frontembere, Marc Hudson. A Gyze több alkalommal is fellépett a DragonForce társaságában, és egy közös ázsiai turnét is lebonyolítottak; így miután a Gyze-frontember Ryoji felkérte Marc-ot egy vendégszereplésre, rögtön össze is jött a kollaboráció. Marc hangját a 'The Rising Dragon' című számban hallhatjuk.

Íme a legfrissebb premier, az új lemez címadó dalának hivatalos videoklipje:


Itt a japán GYZE zenekar új dala / videoklipje: 'Asian Chaos'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás