Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'The Wake' címmel született meg az új VOIVOD album, amit szeptemberben Budapesten is bemutatnak


2018-06-11

A kanadai metal-innovátorok bejelentették következő stúdióalbumukat, és annak európai promóciós turnéját.

Az új, 'The Wake' címet viselő Voivod album a veterán banda fennállásának 35. évfordulója alkalmából jelenik meg, 2018 szeptemberében , a Century Media kiadó jóvoltából, mint a 2013-as 'Target Earth' album és a 2016-os 'Post Society' EP folytatása.

A banda dobosa, Michel "Away" Langevin elmondta, hogy az új album "egy bonyolult koncept-lemez" lesz, amit "súlyos progresszív thrash zene, és némi pszichedelia" formájában prenzentálnak. "Egyetlen rövid rock-himnusz kerül fel a lemezre; a többi hosszú prog-nóta; a 'Post Society' EP méltó folytatása".

Hamarosan közzéteszik a 'The Wake' részleteit...

A csapat egyúttal bejelentette a 'The Wake' világkörüli lemezbemutató turnéjának első felvonását, amit Európában rendeznek meg, szeptember és október folyamán. Az európai körút - aminek teljes beosztása itt érhető el - szeptember 7-én a budapesti Dürer Kertet is érinti (itt a Maggot Heart lesz előzenekar; míg máshol a Nightrage és a Bio-Cancer kíséri a Voivod-ot).

A Voivod 'Post Society' című mini-lemeze 2016. február 26-án jelent meg, CD-n, digipakban és digitális letöltésként, szintén a Century Media jóvoltából. A félórás EP - melynek borítóját ezúttal is a dobos, Michel "Away" Langevin tervezte - 5 stúdió-dalt tartalmaz; köztük a korábban csak bakeliten megjelent 'Forever Mountain'-t, valamint a 'Silver Machine' című Hawkwind-feldolgozást. Az EP-ről bővebben itt írtunk.


'The Wake' címmel született meg az új VOIVOD album, amit szeptemberben Budapesten is bemutatnak
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás