Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Bemutatta új videoklipjét a DARK EMBRACE együttes: 'Let The Blind To See'


2018-06-12

A doom metalista Dark Embrace zenekar Svédországban és Spanyolországban rögzítette új nagylemezét, ami 'The Call of the Wolves' címmel jelent meg tavaly novemberben.

A német 7 Hard Records jóvoltából megjelent 'The Call of the Wolves' albumon nem más, mint Snowy Shaw multi-instrumentalista dobol, aki olyan neves együttesekben fordult korábban meg, mint a Therion, a Dimmu Borgir, a Dream Evil, a Notre Dame, a Sabaton, de 1989 és 1994 között tagja volt a King Diamond-nak, '93 és '94 között pedig magának a Mercyful Fate-nek is. Shaw dob-témáit a svédországi Sound Industry Stúdióban rögzítette, Arnold Lindberg producer közreműködésében; míg a zenekar többi része a spanyolországi Estudios Mafia falai között dolgozott, Oscar Fernández és Raúl Muradás (a banda gitárosa) producerekkel. A hanganyag maszterizálását a híres Jens Bogren (Opeth, Amorphis) végezte el, a Fascination Street Stúdióban.

A 'The Call of the Wolves' az első Dark Embrace album 10 év kihagyás után. Az Oscar Rilo (ex-Dark Tales) gitáros-énekes vezette együttes 2006-ban adta ki eddigi egyetlen nagylemezét, 'The Rebirth of Darkness - Children Whispered Screams from Beyond' címmel. Az új album tehát egy új éra kezdetét fémjelzi - Mario Moreira grafikus ehhez méltóan megtervezett egy vadonatúj logót is (ami lentebb látható, a lemezborítón).

Az új lemez borítóját egyébként a híres brazil művész, Gustavo Sazes (Arch Enemy, Morbid Angel, Amaranthe, Kamelot, Angra, Rage, Sirenia, The Agonist, stb.) tervezte.

 

A 'The Call of the Wolves' legfrissebb promóciós klipje, a 'Let The Blind To See' 2018 júniusában jelent meg. Íme a premier:

A Dark Embrace augusztus 9-én fellép a portugál Vagos Metal Fest-en, ahol színpadra áll többek közt a Cradle Of Filth, a Kamelot és a Suicidal Tendencies is. Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről a Facebook-on olvashatók.


Bemutatta új videoklipjét a DARK EMBRACE együttes: 'Let The Blind To See'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás