Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Itt a BLACKSTAR HALO új videoklipje, a 'The Queen'!


2018-06-12

A néhai Downfall zenekar hamvaiból összeállt, finn metalbanda vadonatúj single-dallal jelentkezett.

A Blackstar Halo az 1998 és 2009 között létező Downfall utód-bandája. A melodic metal zenét játszó együttes a finnországi Tamperéből származik.

A Blackstar Halo tagjainak célja még véletlenül sem az, hogy zenei tehetségüket fitogtassák; annál inkább fektetnek hangsúlyt dalaik filmzenei atmoszférájára, a feszes ritmus-szekcióra és a fülbemászó refrénekre. Attól függetlenül, hogy nem tagadják le finn származásukat, gyökereiket; mégis próbálnak "a lehető legsvédebb" módon szólni; zenéjükbe pedig belekeverni némi "amerikai megalomániát". Az énekes, Ville Hovi így jellemezte a BSH zenéjét: “Dalaink fényesre csiszoltak; hangtechnikailag szórakoztatási célból polírozottak. Valószínűleg ez a mi legnagyobb erősségünk a masszív dallamok mellett".

A Blackstar Halo első albuma 'Siren' címmel fog megjelenni a közeljövőben. Erről bővebb infók hamarosan...

A banda vadonatúj dala / videoklipje, a 'The Queen' itt érhető el:

A Blackstar Halo felállását Ville Hovi énekes, Hannu Kumpula és Timo Eskelinen gitárosok, Dino Kullberg dobos és Henri Rantanen basszer alkotják. A banda Facebook-oldala itt érhető el.


Itt a BLACKSTAR HALO új videoklipje, a 'The Queen'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás