Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SNIPERS OF BABEL - hallgasd meg a washingtoni metalista szuper-group új single-dalát!


2018-06-11

A Snipers Of Babel nevezetű indusztriális metalbanda 'The 25th Parallel' címmel osztotta meg vadonatúj dalát.

A washingtoni Snipers Of Babel zenekarban többek közt Layla Singer énekesnő és a híres dobos, Kevin Talley (DevilDriver, Suffocation, Chimaira, Dying Fetus) szerepel. A banda 2017 tavaszán debütált, egy 'Redemption' című single-dallal, ami nemzetközi szinten is elhíresült.

Zenéjük stílusát tekintve a metal szinten minden al-faja felfedezhető dalaikban. E sokoldalúságot csak fokozza, hogy a zenekarban összesen 5 vokalista énekel - köztük Mark Lorenzo, Tommy Mott és Chris Yuastella (a Summer's End, az Abominog és a Serpents Of Secrecy zenekarokból).

A banda az Oblivion Stúdióban rögzítette és keverte véglegesre első albumát, Mike Bossier hangmérnök társaságában. Az EP maga is a 'Redemption' címet viseli. Az alább látható lemezborítót Vincent Castiglia tervezte. A mini-album március végén jelent meg, digipak CD-n és digitális formában, a Lost Apparitions Records jóvoltából.

A lemezt a Bandcamp-en lehet megrendelni; a bandáról pedig a Facebook-on találhatunk bővebb infókat, friss híreket.

Kedvcsinálóképpen most bemutatták a vadonatúj single-dalt. Íme a 'The 25th Parallel' premiere:

Lentebb az 'Initiate The Plague' és a címadó dal is meghallgatható:


SNIPERS OF BABEL - hallgasd meg a washingtoni metalista szuper-group új single-dalát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás