Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

King Ov Hell basszusgitáros kilépett ABBATH bandájából


2018-06-12

Az Immortal egykori frontemberének szólóbandája megfogyatkozott, miután a King Ov Hell nevű basszusgitáros bejelentette kilépését.

King bandán belüli nézeteltérések okán távozott az Abbath-ból. Elmondása szerint nem ért egyet a banda következő albumán felvonultatott témákkal, dalszövegekkel, melyeket egy híres svájci pszichiáter, Carl Gustav Jung inspirált. King véleménye szerint Jung keresztény miszticizmussal való kapcsolata inkompatibilis az Abbath imázsával.

A legjobbakat kívánom a banda maradék tagjainak, a kiadó és turné-stábnak. Sok sikert kívánok a következő albumhoz és a jövőbeni koncertekhez" - nyilatkozta King, azaz Tom Cato Visnes basszusgitáros (aki a Gorgoroth legtöbb albumának, valamint az Ov Hell zenekarnak a dalszerzője) "Az Abbath zenéje továbbra is fantasztikus. Részemről úgy érzem, fenn kell tartanom a művészi integritást, és csendben tovább kell lépnem”.

Az Abbath hamarosan hivatalos közleményt is kiad King Ov Hell távozása kapcsán...

Az egykori Immortal-vezér Abbath 2016 januárjában adta ki első önálló albumát - erről és a legutóbbi tagcserékről bővebben itt írtunk. Ezen az albumon Abbath és King Ov Hell mellett a God Seed és a Borknagar ütőse, Baard "Creature" Kolstad játszik.


King Ov Hell basszusgitáros kilépett ABBATH bandájából
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás