Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Warrel Dane, Chris Broderick és Vicky Psarakis vendégeskedik a COLLECTOR debütáló albumán


2018-06-12

A "sokszínű" bostoni heavy metal banda két év után végre a világra szabadíthatja bemutatkozó ópuszát, a 'Liberation’s Fall' albumot.

A június 13-án, szerdán megjelenő 'Liberation’s Fall' albumon három neves vendégzenész hangja / játéka hallható: a The Agonist énekesnője, Vicky Psarakis; az Act Of Defiance / ex-Megadeth gitáros Chris Broderick; valamint a néhai Nevermore-legenda Warrel Dane egyaránt szerepel egy-egy új Collector-dalban. A 'Liberation’s Fall' stílusát tekintve a heavy metal, a thrash metal és az újhullámos amerikai metalzene ötvözete; más szóval: a "Trivium és a Megadeth tlálkozása a Gojirával".

"Röviden összefoglalnánk, miről is van szó: debütáló, júniusban megjelenő alumunkon vendégként szerepel Warrel Dane, Chris Broderick és Vicky Psarakis (The Agonist). Alapvetően egy vérbeli metal-lemezről van szó, de a dalokban zongora-, cselló-játék és nagyzenekari betétek egyaránt felfedezhetők, az alap-műfaj különféle ágainak stílusjegyei mellett. Dalszövegek tekintetében társadalmi / politikai témák vannak terítéken - háború, erőszak, egyenlőtlenség, stb. -, de angyalokról, démonokról és a Nefilimről (a "Gyűjtő") is írtunk számokat, hogy ezzel is kihangsúlyozzuk a jó és a rossz közötti viszony ingatag mivoltát" - olvasható a banda közleményében.

A Collector egyenesen négy neves hangrménököt kért fel az új dalok lekeverése céljából, hogy biztosra menjenek a hangzást illetően: Mikko Karmila, Neil Kernon, Jayce Lewis és Martyn Ginge Ford kihozta a maximumot a Collector dalaiból. A maszterizálást a szintén híres Ted Jensen (Mastodon, Behemoth) végezte el.

Az albumot itt lehet megrendelni CD-n, LP-n és digitális változatban.

Íme a friss dal-premierek, a Vicky Psarakis-szel rögzített 'Between The Two Demons', az 'A Tale Of Titans', valamint a korábban megjelent 'End This Life', amiben a tavaly decemberben elhunyt Warrel Dane és az egykori Megadeth gitáros Chris Broderick vendégeskedik:

A Collector Facebook-oldala itt érhető el.


Warrel Dane, Chris Broderick és Vicky Psarakis vendégeskedik a COLLECTOR debütáló albumán
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás