Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megkötötte első lemezszerződését a BEYOND FORGIVENESS zenekar


2018-06-12

A Colorado Springs-ből származó szimfónikus / gothic metal banda a Sliptrick Records-szal kötött lemezszerződést.

A Beyond Forgiveness eredetileg 2009-ben alakult, de a csapat hivatalosan 2014 óta működik. Klasszikus nagyzenekari témákkal, kórusokkal és opera-vokálokkal felszerelt dalaik sokszínűségét a kemény és agresszív metal-témák adják.

Több évnyi dalszerzést követően a csapat felállása 2016-ra szilárdult meg. A bandának jelenleg tagja a két alapító, Greg Witwer és Richard Marcus gitáros-vokalisták -, valamint Sean Rogers dobos és Talia Hoit énekesnő / nagyzenekari komponista.

A Beyond Forgiveness 2016 februárjában adta ki 'The Ferryman’s Shore' című debütáló EP-jét. Ezt a lemezt a mai napig nagyra tartják a kritikusok és a műfaj rajongói - dalait számos internetes rádió sugározza. A banda ekkoriban készített el egy bemutatkozó videót, illetve egy hivatalos videoklipet is (a 'Dust To Dust' című számhoz). Az EP megjelenése után az együttes egy kisebb európai turnét bonyolított le; majd szülővárosuk, Colorado környékén is klub-koncerteket adtak. Első nagylemezük, a 'The Great Wall' 2017 őszére készült el - ennek megjelenését egy újabb promó-klip, a 'Sanctuary' követte.

2018 tavaszán új tag érkezett a bandába, Jim Lasselle basszusgitáros személyében. A Beyond Forgiveness jelenleg is második nagylemezén dolgozik. A következő stúdióalbum megjelenése 2019 tavaszára várható, a zenekar új kiadója, a Sliptrick Records jóvoltából. Friss hírek hamarosan...

A Bexond Forgiveness Facebook-oldala itt érhető el.


Megkötötte első lemezszerződését a BEYOND FORGIVENESS zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás