Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WITCHFYRE - bejelentette első nagylemezét a spanyol okkult heavy metal banda


2018-06-12

A Witchfyre augusztus 8-án adja ki bemutatkozó nagylemezét, a 'Grimorium Verum'-ot, a szintén spanyol Fighter Records jóvoltából.

A 2011-ben alakult Witchfyre 2013-ban debütált, egy 'Banshee' című EP-vel. Ezt követte egy újabb mini-CD, a 2014-es 'Legends, Rites and Witchcraft' (ezt a francia Infernö Records gondozza). 2016-ban nekiláttak első nagylemezük, a 'Grimorium Verum' stúdiós munkálatainak. Honfitársaik, a Fighter Records munkatársai most fedezték fel a bandát; így idén végre megjelenhet a teljes értékű album.

A Witchfyre zenéjét röviden a "klasszikus heavy metal" jelzővel lehetne illetni (stílusuk leginkább a Mercyful Fate-re emlékeztet) - köszönhető mindez többe közt Emi Metal énekes (Iron Hunter) egyik hangjának. A Witchfyre emellett garantáltan ínyére válik majd a modernkori "okkult" metalzenekarok - Portrait, In Solitude, Trial, Candle, stb. - rajongóinak is.

A 'Grimorium Verum' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Devil's Child
02. Lord of the Underworld
03. No Rest For the Witched
04. The Guardian of the Dead
05. Behind the Wall
06. Night Hunter
07. Queen of the Night
08. Samhain

Íme az augusztus 8-án megjelenő album első nyilvános dala, a 'Behind The Wall':

A zenekar elérhető a Facebook-on: www.facebook.com/WitchfyreMetal


WITCHFYRE - bejelentette első nagylemezét a spanyol okkult heavy metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás