Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Endurant' - jótékony indiai metalzene, a BLOODYWOOD előadásában


2019-01-20

A Bloodywood elhozza a metalzenét India utcáira, és bemutatja, hogyan erősíti a káosz az összhangot.

Az indiai Bloodywood nevű zenekar egy metalista paródia-projektként alakult, azzal a céllal, hogy "pop-dalokat pusztítson el főállásban". A Karan Katiyar gitáros / producer és Jayant Bhadula énekes által vezetett projekt legutóbb 'Anti-Pop' címmel adott albumot, amin többek közt Backstreet Boys-, Rick Astley-, Michael Jackson- és Taylor Swift-slágerek metal-verziója szerepel (a lemez a lenti lejátszón teljes egészében meghallgatható).

A Bloodywood néhány hete megosztott egy átdolgozott klasszikus indiai népdalt: az 'Ari Ari' új verzióját Raoul Kerr rapperrel közösen rögzítették, hogy ezzel a dallal "hívják fel az emberek figyelmét az egyenlőség, a sokszínűség és a mindennapokból kiveszett szeretet jelentősségére". Íme a premier:

Később egy újabb single-dallal jelentkezett a csapat. Raoul Kerr-rel közösen vették fel a 'Jee Veerey' című számot; méghozzá jótékony célból.

"A Himachal Pradesh csodálatos, csendes és nyugodt tájai, erdejei és halk patakjai között megszületett egy 'Jee Veerey' című folk metal-dal (szó szerinti fordításban: "Élj, Te bátor hős"). Ez egy olyan dal, ami a kitartásról és a bátorságról szól, egy meglehetősen alulértékelt, súlyos probléma, az elmebetegség kapcsán".

Az új single bevételeit teljes egészében különféle mentális betegségek kezelésére fordítják. A támogatandó alapítvány honlapját itt lehet elérni.

A legfrissebb single, az 'Endurant' 2019 januárjában jelent meg. Ez a szám egy "bullying-ellenes himnusz". Íme a klip premierje:

Bővebb infók a projektről a Facebookon olvashatók.


'Endurant' - jótékony indiai metalzene, a BLOODYWOOD előadásában
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás