Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

HELLISH - itt a chilei thrasherek új dala: 'The Walker Of Shadows'!


2018-06-13

A chilei thrash banda második albuma helyi szinten július 27-én, nemzetközileg pedig augusztus 31-én jelenik meg, 'The Spectre of Lonely Souls' címmel, az Unspeakable Axe Records jóvoltából.

A '80-as években legalább három kontinens szolgált az extém metal műfaj táptalajaként, de ezek közül talán a legjelentősebb Dél-Amerika volt. Többek közt Brazíliában és Chilében olyan bandák alakultak, melyek a végletekig fejlesztették a thrash metal-hangzást; később pedig a black / death metal műfajon belül alkottak kiemelkedőt - mindezt az okkultizmus és vallás-ellenesség jegyében. Ilyen hátszéllel ellátva jött létre egy modernkori chilei thrash banda, a Hellish, ami büszkén viseli zenéjén felmenői stílusjegyeit (feszes és kegyetlenül gyors speed-thrash elemek), a punk muzsika intenzitását és persze a death metal súlyos atmoszféráját.

A Santiago-ból származó Hellish korábban már lenyűgözte a thrash-rajongókat globális szinten, köszönhetően az Unspeakable Axe kiadó jóvoltából debütáló albumának ('Grimoire'). Két évvel később megszületett ennek várva várt folytatása, a klasszikus speed metal-riffekkel, "a Bathory és a Possessed gonosz atmoszférájával" és néhény meglepő dallammal felszerelt thrash-black remekmű, amit 'The Spectre of Lonely Souls' címmel láttak el. A Hellish tehát ismét a Pokol és a gonosz oltára előtt tiszteleg; mégpedig egy vérbeli extrém metal-eposszal!

A tracklista:
01. Rising
02. The Night
03. Screams Come From Inside
04. The Curse Upon Us
05. Souls Of Desolation
06. Only Death
07. The Walker Of Shadows
08. Sacrifice
09. Bloody Tales

A 'The Walker Of Shadows' című szám premiere itt elérhető:


HELLISH - itt a chilei thrasherek új dala: 'The Walker Of Shadows'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás