Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új taggal bővült a Dokken / House Of Lords tagok alkotta MAXX EXPLOSION


2018-06-13

Az amerikai hard rocker all-star banda bemutatta új billentyűsét.

A Maxx Explosion alap-felállását a Dokken tagja, Chris McCarvill (ének, basszusgitár), valamint a House Of Lords gitárosa és dobosa, Jimi Bell és Bj Zampa (House Of Lords) alkotja. A zenekar most kiegészült egy negyedik taggal - ő nem más, mint az Equinoxx billentyűse, Mark Zito.

Chris McCarvill így nyilatkozott: “Mark első koncertje a Maxx színeiben, a Rocklahoma fesztiválon volt esedékes. Amit átéltünk: őrülten magas hőmérséklet, last-minute dal-váltás, repüléssel, utazással kapcsolatos problémák, és a szokásos káosz... viszont a színpadot mégis lezúztuk!. Mark tökéletesen passzol hozzánk, és remekül illik a Maxx arculatába. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre négy-tagú bandáként működhetünk!".

A Maxx Explosion néhány héten belül bemutatja új single-dalát / videoklipjét...

A 2010-es évek elején alakult all-star csapat mindeddig két stúdióalbumot adott ki, 'Forever', 'Dirty Angels' címen. Saját elmondásuk szerint zenéjük "olyan, mintha az Aerosmith összeverekedne a Shinedown-nal, a csatának pedig Ozzy vetne véget".

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/maxxexplosion


Új taggal bővült a Dokken / House Of Lords tagok alkotta MAXX EXPLOSION
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás