Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

BLASPHEMOUS - itt az első dal az 'Emerging Through Fire' albumról!


2018-06-13

A "Filthadelphia"-beli black / death metal banda lemezszerződést kötött a Horror Pain Gore Death Productions kiadóval. 'Emerging Through Fire' című albumuk július 27-én jelenik meg, CD-n és digitálisan.

"A Horror Pain Gore Death Productions örömmel jelenti be, hogy a Blasphemous hamarosan új albummal tér vissza! A Filthadelphia legmélyebb katakombáiból származó Blasphemous tehát végre kiadja HPGD-s debütáló anygát; vagyis az első lemezét a 2010-es 'Bearer of the Darkest Plagues' album óta. A 2003-ban alakult Blasphemous jelenleg jóval brutálisabb és intenzívebb, mint valaha... ezt bizonyítja ez a 8 új dal, ami a durva, dühös black / death metal zen jegyében fogant. Az 'Emerging Through Fire' kötelező mű a Black Witchery, a Deicide, a Dissection, a God Dethroned, a Gorgoroth, az Immortal és a Morbid Angel rajongóinak" - olvasható a kiadói közleményben.

Az 'Emerging Through Fire' megrendelhető CD-n ($12-ért, ingyenes szállítással), valamint digitálisan (jelképes $6.66-ért).

01. The Unholy Light
02. Emerging Through Fire
03. Descend Into Nothingness
04. Salvation Denied
05. Death Realm
06. Mouth Of Lies
07. Possessed By Madness
08. Soul Of Ten Thousand Sorrows

Íme a 'Mouth Of Lies' című szám premiere:


BLASPHEMOUS - itt az első dal az 'Emerging Through Fire' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás