Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

FAITHSEDGE - elkészítette új albumát a nemzetközi all-star hard rock banda


2018-10-15

A Giancarlo Floridia énekes-dalszerző által alapított melodic hard rock együttes két év után új albumot alkotott meg.

A Faithsedge zenekar alap-felállását Matt Starr (Mr.Big, Ace Frehley) dobos, Giancarlo Floridia énekes-dalszerző és Tim Gaines (ex-Stryper) basszusgitáros alkotja. A trió a Dokken szólógitárosa, Alex De Rosso társaságában vonult stúdióba, hogy felvegye negyedik nagylemezét, aminek megjelenése 2019 elejére várható.

Az album keverését és maszterizálását Olaszországban, a Padova-beli Cube Stúdióban végzik el az ősz folyamán. Hamarosan bemutatják a zenekar új billentyűsét, akinek révén még dallamosabb irányzatot vett a Faithsedge zenéje (Floridia szerint egy, a '80-as / '90-es években világhírű, többször platinalemezes banda billentyűséről van szó).

Az új Faithsedge album - hangzását tekintve - egy vérbeli melodic rock / metal lemez lesz, tele véget nem érő dallamokkal és enyhe progresszív elemekkel. A következő, egyelőre című nélküli nagylemez a 2016-os 'Restoration' folytatása lesz (az előző lemezről bővebben itt írtunk).

Hamarosan jönnek a friss hírek...


FAITHSEDGE - elkészítette új albumát a nemzetközi all-star hard rock banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás