Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Teljes koncertfelvételek a tavalyi Hellfest-ről (SUICIDAL TENDENCIES, COMEBACK KID, KREATOR, CRYPTOPSY, IN FLAMES, APOCALYPTICA stb.)


2018-06-13

Franciaország legnagyobb metal-fesztiváljának egyes koncertjeiről az ARTE Concert stábja készített professzionális felvételeket.

A francia Hellfest-en - amit 2017. június 16. és 18. között rendeztek meg - fellépett többek közt a Devin Townsend Project, a Powerwolf, a Behemoth, az Obituary, az In Flames, a Saxon, az Opeth, a Metal Church és a Coroner. A fesztivál egyes koncertjeit live-streamben is nézhették azok, akik nem tudtak jelen lenni - minderről bővebb infók ide kattintva érhetők el.

Az ARTE Concert most közzétette néhány neves fellépő koncertjének teljes, professzionális felvételét. Íme a Suicidial Tendencies, a Comeback Kid, a Kreator, a Cryptopsy, az Opeth, a Steel Panther, az In Flames, az Apocalyptica, a The Dillinger Escape Plan és a DevilDriver előadása:

Az idei Hellfest-et június 22. és 24. között rendezik meg. Részletes infók a fesztiválról lés a fellépőkről: www.hellfest.fr


Teljes koncertfelvételek a tavalyi Hellfest-ről (SUICIDAL TENDENCIES, COMEBACK KID, KREATOR, CRYPTOPSY, IN FLAMES, APOCALYPTICA stb.)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás