Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

BURY TOMORROW - itt az új klip a 'Black Flame' albumról: 'More Than Mortal'!


2018-09-29

A 'Black Flame' album a nyár elején jelent meg.

Akármilyen mércével is nézzük, a Bury Tomorrow a modern brit metal-színtér felsőházát erősíti. A Nagy-Britannia egyik legsikeresebb metal-exportjaként számon tartott, Hampshire-beli banda fennállása során fellépett szinte az összes jelentős európai fesztiválon. Single-dalaikat több millióan látták és hallották a YouTube-on; továbbá két albumukkal is top 40-es helyezést értek el a brit chart-on, és több tízezer jegyet adtak el bombasztikus koncertjeikre. Performanszaik titka a szenvedély, a precizitás és a kegyelmet nem tűrő agresszió, melyek összessége végjegyévé vált a csapatnak. Mindezt úgy érték el, hogy sosem követték a trendeket, és nem is változtattak saját, jól bevált formuláikon. A Bury Tomorrow zenéjének karakterességét manapság nagyon kevés banda képes felülmúlni. Ez a szűntelen elkötelezettség és kitartó banda-lélek vezetett odáig, hogy pillanatnyilag ez a banda rendelkezik a globális rock-színtér leghűségesebb rajongótáborával. Ez a tábor jelen volt minden egyes album-megjelenésnél; figyelemmel követte a banda fejlődését, és természetesen nagyban hozzájárult a tagok önbizalmának növeléséhez, ambícióinak magas szinten tartásához.

Most egy újabb, minden eddiginél grandiózusabb fejezethez érkezett a Bury Tomorrow. A banda begyújtotta a Pokol lángját; azt a Fekete Lángot, ami többet jelent egy szimpla zenei kollekciónál, egy normál albumnál: ez konkrétan egy új mozgalom, ami tisztítótűzként fog elterjedni mindenhol a világon!

A 'Black Flame' albumot - ami a Bury Tomorrow ötödik sorlemeze - július 13-án adta ki a legendás Music For Nations, ami annak idején olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a Metallica, a Tool és az Opeth. A Music For Nations kiadót most élesztették újjá 10 év után. A cég egyesült a SonyMusic Independent Network-kel (SIN); így most először az Egyesült Államok területén is szerzett befolyást. (Az MFN újjáaktiválása óta a 'Black Flame' az első kiavány.)

A tracklista:
01. No Less Violent
02. Adrenaline
03. Black Flame
04. My Revenge
05. More Than Mortal
06. Knife Of Gold
07. The Age
08. Stormbringer
09. Overcast
10. Peacekeeper

Elsőként az album címadó dalának hivatalos klipjét mutatták be; később pedig megjelent a 'Knife Of Gold' animációs kisfilmje és a 'More Than Mortal' videoklipje is. Íme a premierek:

A 'Black Flame' albumot itt lehet megrendelni.


BURY TOMORROW - itt az új klip a 'Black Flame' albumról: 'More Than Mortal'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás