Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

RAZGATE - új lemezszerződést kötött az olasz thrash banda


2018-06-13

A Punishment 18 Records igazolta le a Razgate együttest, melynek második nagylemeze 2018 második felében kerülhet forgalomba.

A Razgate zenekart Giacomo Burgassi (ének, ritmusgitár), Edoardo Natalini (dobok), Niccolò Olivieri (basszusgitár) és Francesco Monaci (szólógitár) alkotja. A csapat 2012-ben alakult Siennában - zenei stílusukat elsősorban a klasszikus melodic-metal és a Bay Area-féle thrash metal határozza meg. Bemutatkozó EP-jük 'Countdown to the End' címmel jelent meg 2014-ben; első nagylemezükkel pedig 2016 őszére készültek el, ám egy éven keresztül - komolyabb kiadó híján - ez mindeddig nem kerülhetett forgalomba.

Később a Razgate zenekart leigazolta a Sliptrick Records - a debütáló, 'Feral Evolution' című nagylemez így 2017 szeptemberében rászabadulhatott a világra.

Egy fél évvel később a banda átigazolt a Punishment 18 Records kiadóhoz, és bejelentette, elindultak a második teljes értékű stúdióalbum munkálatai. Az új, egyelőre cím nélküli lemez keverését Tai Fronzaroli fogja elvégezni, a 7studio (New Horizons, Fall As Leap) falai között. Friss hírek hamarosan...

Bővebb infókat, híreket a Facebook-on lehet találni.


RAZGATE - új lemezszerződést kötött az olasz thrash banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás