Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A SCAR FOR THE WICKED - végighallgatható a kanadai deathcore banda új EP-je, a 'The Unholy'


2018-06-28

A metalzenét "sötét és gonosz atmoszférák révén prezentáló, beteges deathcore" alakulat június végén új EP-vel tér vissza.

A banda 'The Unholy' címmel vette fel harmadik mini-lemezét, ami a 2014-es 'The Necrobutcher' és a 2015-ös 'Scars' EP-k folytatása. Az új album június 29-én jelenik meg.

A banda közleménye így szól: "A 'The Unholy' minden tekintetben nagy előrelépés előző, 'The Necrobutcher' című EP-nkhez képest. Keményebb, technikásabb, gyorsabb és dallamosabb - az elejétől a végéig pörög. A Silverwing Stúdió munkatársai kiváló munkát végeztek. A vokálok mély és magas szintek közötti skálán mozognak plusz még erőteljes háttér-vokálokat is alkalmaztunk. Minden dal őrületesen kemény; a dalszövegek pedig még súlyosabbá, sötétebbé teszik az össz-hatást".

Az Ottawa-beli A Scar For The Wicked 2010 óta uralja a kelet-kanadai metal-színteret. Dalaik és élő performanszaik tematikája különféle horrorfilmeken / -képregényeken alapszanak: zombik, démonok és egyéb ördögi teremtmények tesznek minden egyes dalt izgalmas horror-sztorivá, aminek cálja többnyire a könyörtelen halál, különféle kínzási módszerek és egyéb túlvilági borzalmak bemutatása.

Joe Lyko gitáros így nyilatkozott: “Az A Scar For The Wicked elnevezés azokra a sebekre utal, amit annak idején az embereken ejtettek, hogy ezzel is távol tartsák maguktól a boszorkányokat. Egyfajta szimbolikája ez a mi bandánknak - mi is szeretünk eljátszani azzal a gondolattal, hogy amikor élőben játszunk, minden egyes alkalommal maradandó sebet hagyunk a közönségen; olyan nyomot, amiről mindig eszükbe jutunk”.

A 'The Unholy' EP borítója és dallistája így néz ki:

01. Born From The Grave
02. A Place Where Death Resides
03. The Abyss
04. Darkness Approaches
05. The Unholy
06. Malformed
07. Evil Within

A 'Born From The Grave' című szám szöveges videója, a címadó dal hivatalos klipje, valamint a teljes album-steam lentebb elérhető. Az EP itt lehet előrendelni.

Az A Scar For The Wicked új EP-jének hivatalos lemezbemutató buliját a megjelenés napján rendezik meg, az Ottawa-beli Mavericks klubban. A bulin részt vesznek a "környék legdurvább death metal bandái" is.


A SCAR FOR THE WICKED - végighallgatható a kanadai deathcore banda új EP-je, a 'The Unholy'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás