Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a finn COLDBOUND zenekar új klipje, a 'My Solace'!


2018-06-15

A finn melodic death / black metal banda kiadta negyedik, 'The Gale' című nagylemezét, amihez ízelítőképpen most megjelent a legfrissebb videoklip.

A Moonlight Productions jóvoltából június 10-én megjelent 'The Gale' album koncepcionális tekintetben nosztalgikus emlékeken, személyes küzdelmeken és a magány / depresszió / öngyilkosság témáján alapszik. A lemez mottója - amit többször is elhangzik a 'Shades Of Myself' című dalban - ennek megfelelően a következő: “Living is an act of courage” ["Az élet egy bátor cselekedet"]. A személyes tapasztalatok alapján megírt dalszövegek ettől függetlenül mégis reményt, optimizmust sugároznak; azaz "a sötétségből mindig van kiút"...

Lentebb megtekinthető a 'My Solace' című szám újonnan bemutatott videoklipje.

A 'The Gale' albumot 2017 áprilisa és 2018 májusa között vette fel a Coldbound, a svédországi Hudiksvall-ban, a Moonlight Sound Solutions stúdióban, valamint néhány kisebb Helsinki-beli stúdióban. A 'The Gale' stúdió-felállása így nézett ki:

Pauli Souka - gitár, basszusgitár, billentyűk, ének, dob-gép / zene, dalszövegek, produceri munkák
Paulina Medepona - ének a 'The Eminent Light' dalban / lemezborító
András Miklósvári - billentyű a 4-es, 5-ös, 6-os és 7-es számban
Ida Korkiakoski - fotográfia

A Coldbound zenekar 2012-ben alakult Vantaa városában. Mindeddig 3 nagylemezük jelent meg - ezek többnyire black metal stílusban fogantak. A 'The Gale' a banda első precízen kidolgozott, melodic death metal műfajban megalkotott és előadott lemeze.

Bővebb infók a bandáról és az új albumról: www.facebook.com/coldboundofficial


Itt a finn COLDBOUND zenekar új klipje, a 'My Solace'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás