Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

U.D.O. - hivatalos videoklip a 'Steelfactory' albumról: 'Make That Move'


2018-08-18

Udo Dirkschneider és legendás bandája augusztus 31-én adja ki új, 'Steelfactory' című albumát, az AFM Records jóvoltából.

A 'Steelfactory' albummal az U.D.O. visszatér a legmélyebb gyökerekhez. Az új dalokra egyértelműen nagy hatással voltak az elmúlt két év intenzív turnéi, melyet Dirkschneider néven bonyolítottak le, korai Accept-klasszikusok előadásával. A 'Steelfactory' lemezen tehát nyilvánvalóan a régi, karakteres Accept-himnuszok stílusa köszön vissza.

Már most kijelenthető, hogy a 'Steelfactory' egy időtálló metal-album; egy impresszív kinyilatkoztatás a Mestertől. A lemez ütős, "kézzel készített" hangzása - ami többek közt a híres dán producer, Jacob Hansen (Pyramaze, Volbeat, stb.) nevét dícséri - révén pedig nem csak a múltat élhetjük át újra, hanem a jelenkori legjobb audió-minőséget is megtapasztalhatjuk.

A 'Steelfactory' megjelenik normáls és digipak CD-n, többféle színű, limitált dupla LP-n, box-szettben, letöltés és stream formájában is. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Tongue Reaper
02. Make The Move
03. Keeper Of My Soul
04. In The Heat Of The Night
05. Raise The Game
06. Blood On Fire
07. Rising High
08. The Devil Is An Angel (digipak bónusz track)
09. Hungry And Angry
10. One Heart One Soul
11. Pictures In My Dreams (digipak bónusz track)
12. A Bite Of Evil
13. Eraser
14. Rose In The Desert
15. The Way

Íme az első három új single-dal, a 'Rising High', a 'One Heart One Soul' és a 'Make That Move' videoklipje, valamint a hivatalos album-EPK (Electronic Press Kit):


U.D.O. - hivatalos videoklip a 'Steelfactory' albumról: 'Make That Move'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás