Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SKELETONWITCH - toplistákon a 'Devouring Radiant Light' album


2018-07-31

Az Ohio-i extrém metal banda július 20-án új nagylemezzel jelentkezett.

A Skeletonwitch ezúttal a neves Kurt Ballou-t (Converge, Chelsea Wolfe, High On Fire, Kvelertak, stb.) választotta producerének [az alábbi fotón vele együtt szerepel a banda]. Következő nagylemezük, a 'Devouring Radiant Light' - amit a híres GodCity Stúdióban rögzítettek, és a Göteborgban kevertek, Fredrik Nordström (Opeth, At The Gates) közreműködésében - megjelenése 2018. július 20-án volt esedékes.

A "black metal lexikon alapján készült" 'Devouring Radiant Light' albumon a Skeletonwitch a 'Bergtatt'-érás Ulver stílusát ötvözi erős atmoszférikus hatásokkal és könyörtelen blackened thrash-témákkal. A lemez hanganyagának véglegesre csiszolásáért Brad Boatright felelt.

A 'Devouring Radiant Light' megrendelhető különféle formában, az online Skeletonwitch-storeban, ami itt érhető el.

A tracklista:
01. Fen Of Shadows
02. When Paradise Fades
03. Temple Of The Sun
04. Devouring Radiant Light
05. The Luminous Sky
06. The Vault
07. Carnarium Eternal
08. Sacred Soil

A 'Fen Of Shadows' című szám "vizualizációs" videója, valamint a 'When Paradise Fades' és a 'Temple Of The Sun' audiója alább érhető el:

Íme néhány fotó a stúdióból:

Az első heti lemezeladások alapján kiderült, hogy a 'Devouring Radiant Light' több Billboard-listára is felkerült. Íme a helyezések:

#3 - Current Hard Music Albums
#6 - Record Label Independent Current Albums
#11 - Current Rock Albums
#34 - Current Digital Albums
#37 - Top Current Albums
#39 - Digital Albums
#46 - Billboard Top Albums
#33 - UK Official Charts Rock and Metal

A banda a német Mantar társaságában bonyolítja le nyugat-európai lemezbemutató turnéját, 2018 novemberében és decemberében. A körúton részt vesz a belga Evil Invaders és a belga Deathrite is.

A Skeletonwitch 'Serpents Unleashed' címmel 2013. október 29-én adta ki legutóbbi nagylemezét, a Prosthetic Records jóvoltából. Chance Garnette-et, az előző énekest - személyes problémák okán - 2015 áprilisában rúgták ki a bandából. Helyét Adam Clemans (Wolvhammer) vette át: vele készült a 2016 augusztusában megjelent 'The Apothic Gloom' EP.


SKELETONWITCH - toplistákon a 'Devouring Radiant Light' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás