Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WISDOM IN CHAINS - új dalt mutatott be a Pennsylvania-i hardcore csapat


2018-07-06

A Wisdom In Chains zenekar 'Nothing In Nature Respects Weakness' címmel adja ki új nagylemezét, július 20-án, a Fast Break! Records jóvoltából.

A 'Nothing In Nature Respects Weakness' albumot Rich Rescigno hangmérnök közreműködésében rögzítették, keverték és maszterizálták, a Pennsylvania-beli Tobyhannában, a Mountain Side Stúdióban.

Az új album címét illetően a banda énekese, Mad Joe Black elmondta: "Ami a címben olvasható, az tulajdonképpen egy tanács, amit egy idősebb családtagomtól kaptam. Arra emlékeztet, hogy amikor úgy érzed, feladnád, mindig lökni, tolni kell magad előre. A természet ugyanis nem fog megszánni téged... és persze az élet sem. Az a legfontosabb, hogy olyan állapotba hozd magad, hogy mindig képes legyél a harcra; legyőzni az elkerülhetetlen problémákat. Zenekarunk egyes tagjainak komoly problémákkal kellett szembenézniük az utóbbi időben - sőt még most is... Ez pedig erősen érezteti hatását az új dalokon - mind a zene, mind a szövegek tekintetében".

Az új lemezre 13 ütős hardcore-himnusz került fel. Maga is zene is meglehetősen erőteljes, de még határozottabb a banda mondanivalója, a dalok üzenete. Vannak társadalmi problémákkal ('The Boy And The Cave'), erőszakkal ('Duck Down Stay Down') kapcsolatos nóták; bátorító, ösztönző dalok ('Life Lessons'); a depresszió ('Better Than I Was'), az öngyilkosság ('Palisades Cliff'), a függőség ('Truce'), témájában íródott számok. Vendégként szerepel a 'Someday' című számban a Madball frontembere, Freddy Cricien; a 'Slow Down' dalban pedig a Kingdom énekese, Davin Bernard vokálozik.

A 'Nothing In Nature Respects Weakness' album a Fast Break! Records kiadó révén jelenik meg, 2018. július 20-án, CD-n, LP-n és digitális változatban.

Az első album-előzetes itt érhető el, az 'Already Dead' és a 'Duck Down Stay Down' című számok premierével egyetemben:

A hivatalos lemezbemutató koncertet július 29-én rendezik meg, a Philadelphia-i This Is Hardcore fesztiválon.

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről a Facebook-on érhetők el.


WISDOM IN CHAINS - új dalt mutatott be a Pennsylvania-i hardcore csapat
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás