Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

IMPERIAL DOMAIN - itt a friss videoklip a 15 év után megjelent, új albumról: 'Conspiracy'!


2018-11-20

Az Imperial Domain kiadta harmadik nagylemezét. A 'The Deluge' című stúdióalbum augusztus 10-én jelent meg, a finn Inverse Records jóvoltából.

Az Imperial Domain 1994-ban alakult, a svédországi Uppsalában. 1997 júniusában vették fel első lemezüket, a Sunlight Stúdió falai között. A debüt-album egy évvel később jelent meg, 'In the Ashes of the Fallen' címmel. Ennek folytatását 2000 őszén rögzítették a Prime Stúdióban; viszont a 'The Ordeal' csak három évvel később jelenhetett meg.

Mindkét Imperial Domain album kimagasló kritikai elismerésnek örvendett a világ minden táján. A banda első körben 2005-ig volt aktív - addig többször is turnéztak Európa-szerte. Az elkövetkezendő tíz évet más bandákban, különféle projektekben töltötték a tagok; 2014-ban azonban úgy döntöttek, felélesztik az Imperial Domain-t.

Ezzel egyidőben sajnos szörnyű tragédia sújtotta a bandát: Tobias von Heideman énekes 37 éves korában öngyilkosságot követett el. Ennek ellenére a maradék tagok nem adták fel: tervbe vettek egy új albumot, aminek hanganyagát 2016 végére fel is vették; mégpedig egy új énekessel, Andreas Öman-nal kiegészülve.

Az Imperial Domain visszatérő albuma 'The Deluge' címmel jelent meg, rajta 8 perfektül kivitelezett, letisztult hangtechnikával felszerelt melo-death dallal. A felvételek a HSH-stúdióban zajlottak; míg a keverést és masztert az E.A.P. falai között végezte el Ronnie Björnström. A borítót Pete Alander (BANDMILL) tervezte.

A tracklista:
01. True Face of War
02. The Deluge
03. The Future Is Lost
04. Conspiracy
05. Withdrawn From Life
06. Eternal
07. Evanescent
08. Ever Since That Day

A 'True Face Of War', a 'The Future Is Lost' és a 'Conspiracy' című számok hivatalos klipje lentebb megtekinthető.

Az Imperial Domain felállása:
Andreas Öman - ének
Peter Laitinen - gitár
Philip Borg - gitár
Alvaro Svanerö - dobok


IMPERIAL DOMAIN - itt a friss videoklip a 15 év után megjelent, új albumról: 'Conspiracy'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás