Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta 'Laid To Waste' című dala videoklipjét a texasi KILL EVERYTHING


2018-07-24

A texasi death metal banda közzétette új single-dalát, amivel új lemezszerződésüket (Comatose Music) ünneplik meg.

A Kill Everything 2016 elején állt össze a Devourment zenekar egykori tagjainak (Brian Wynn, Kevin Clark, Mike Majewski), valamint két veterán (Shane Newbrough és Brett Wilson) közreműködésében. Könyörtelen agressziójuk, dühös zenéjük és dalaik sötét hangzása elsőként a 'Carnivorous Lunar Activities' című single formájában nyilvánult meg. Bemutatkozó single-dalukat egy 'Thermal Liquidation' című szám követte, ami 2016 novemberében jelent meg. Mindkét számot a Kataklysm köreiből ismert Jean Francios Dagenais producelte.

A Kill Everything nemrég megkötötte első lemezszerződését; méghozzá a Comatose Music kiadóval, így semmi nem szabhat gátat annak, hogy a banda kiadja a legkíméletlenebb, legtöbb gyűlölettel teli death metal albumot. Az első Kill Everything lemez 2018. augusztus 17-én szabadul a tömegekre!

A Kill Everything bemutatkozó, 'Scorched Earth' című albuma "az ultimate extrémitás mintaképe". A lemez tele van "brutális groove-okkal és könyörtelen, beteges riffekkel; de némi sludge-beütés és fekete humor is jellemző a dalokra".

A tracklista:
01. Kill Everything
02. Scorched Earth
03. Intrinsic Vexation
04. Bereft Of Humanity
05. Thermal Liquidation
06. It’s A Wonderful Knife
07. Laid To Waste
08. Carnivorous Lunar Activities

Lentebb elérhető a bandáról elnevezett dal szöveges videója is, valamint a 'Laid To Waste' című szám hivatalos klipje.

A bandáról és az albumról bővebb infókat a Facebook-on lehet találni.


Bemutatta 'Laid To Waste' című dala videoklipjét a texasi KILL EVERYTHING
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás