Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

PIROSAINT - hallgasd meg a chilei thrash banda új dalát!


2018-09-16

Az 1989-ben, Chilében alakult, jelenlegi new yorki székhelyű Pirosaint együttes eredeti énekesével, Gonzalo Rodriguez-zel rögzítette új single-dalait.

Ignacio Orellana, a Pirosaint dobosa / dalszerzője így nyilatkozott: "Elég hosszú idő telt el azóta, hogy hozzányúltunk korábbi dalainkhoz. Az utóbbi időben mindannyian külön utakat jártunk - ezt az új számot is eredetileg 2015-ben rögzítettük. Azóta nem is kerestünk új bandatagokat, hogy jómagam New York-ba költöztem... Az élet azonban megy tovább - Gonzalo és én jelenleg azon vagyunk, hogy a közeljövőben kiadhassuk a lehető legtöbb eddig "félretett" számot. Ez az új single tehát csak az első ízelítője mindannak, amire számíthattok".

"Az 'Awaken My Conscience' című számot tehát 2015-ben írtuk és rögzítettük, a New Widsor-beli Oily Sound Stúdióban. A dal keverését és maszterizálását most végeztük el, New York City-ben. Szinte örökkévalóságnak tűnt, mire megszületett ez a nóta; különösen úgy, hogy néhány éve leégett Gonzalo háza, és nem kis időbe tellett, mire újra vissza sikerült térnie a normális élethez. Az idő persze egy pillanatra sem állt meg - továbbléptünk, és most is azt csináljuk, amihez a legjobban értünk... metalzenét játszunk... Élvezzétek hát új számunkat. Hamarosan további nótákkal is meglepünk titeket!".

Az 'Awaken My Conscience' meghallgatható és megrendelhető az alábbi Bandcamp-lejátszó révén:

Újabban megjelent a 'Faster Than Before' című dal is, amit eredetileg a 'New God'-éra környékén szerzett Alfredo Vicencio, Gonzalo Rodriguez és Ignacio Orellana, 1997-98 között, de mindeddig nem sikerült stúdióban rögzíteni. A munkálatokra a New Windsor-beli Oily Sound Stúdióban, a keverésre pedig New York-ban került sor.

Habár a Pirosaint eredetileg 1989-ben alakult, a bandának sosem jelent meg teljes értékű nagylemeze. Kislemezeket és válogatásokat viszont annál inkább jelentettek meg. Legutóbbi kollekciójuk 2013-ban jelent meg, 'Infected Brutality' címmel. Új dalt utoljára 2015 márciusában adtak ki, 'House Of Hardcore' címen.

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.pirosaint.com


PIROSAINT - hallgasd meg a chilei thrash banda új dalát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás