Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DVD-n is elérhető a Doom Doc című dokumentumfilm


2018-06-19

A független filmkészítők által összeállított dokumentumfilm a brit doom-színtért mutatja be.

A kis költségvetésű Doom Doc film részletesen körbejárja az Egyesült Királyság virágzó doom- / sludge- / stoner-színterét. A filmben olyan előadóktól láthatunk koncertfelvételeket és interjúkat, mint a Conan,  a Slabdragger és a Kurokuma; de olyan legendás ikonok is megszólalnak, mint Bill Ward (Black Sabbath), Kirk Windstein (Crowbar) és a Primitive Man tagjai.

A filmet nemrég bemutatták az izland 4/20 fesztivál keretében, ahova meghívták a Kurokuma tagjait is (két helyi banda, a Godchilla és a Morpholith társaságában léptek fel). A Kurokuma a "befüvezett" reykjaviki kiruccanásról egy exkluzív videó-naplót is készített, ami szintén felkerült a Doom Doc DVD-re.

A Doom Doc eredeti premiere egyébként 2017 júliusában volt esedékes, egy teltházas rendezvény alkalmával, a sheffieldi Showroom moziban. Ezt követően a világ több táján is bemutatták a Connor Matheson által rendezett művet, különböző fesztiválokon, filmes rendezvényeken.

Íme a film hivatalos trailere, valamint a fentebb említett Kurokuma-napló:

A DVD-t itt lehet megrendelni.


DVD-n is elérhető a Doom Doc című dokumentumfilm
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás