Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Decemberre várható a harmadik INFINITA SYMPHONIA album


2018-06-19

A My Kingdom Music kötött lemezszerződést a római metalbandával.

A 2008-ban alakult Infinita Symphonia 2011 és 2013 között két nagysikerű albumot dobott piacra. Ezzel a két lemezzel ki is nőtték magukat az olasz underground metal-színtérről - köszönhető ez persze az intenzív turnézásnak és a kemény dalszerzői / stúdiós munkának. 2018-ban eljött az idő, hogy a banda megírja és felvegye harmadik epikus, komplex, dallamos zenei művét, amit 'Liberation' címmel láttak el.

A 'Liberation' albumon - amin számos neves vendég jutott szerephez - 2018 decemberében jelenik meg, a csapat új kiadója, a My Kingdom Music jóvoltából.

Luca Micioni frontember így nyilatkozott: "Rettentő keményen dolgoztunk ezen az új albumon. A 'Liberation' egy fontos lépés számunkra, mivel ez lesz az első albumunk, ami nemzetközi ismertségre tesz szert. Számunkra mindig is nagy jelentőséggel bírt, hogy mindennapi élményeinket zenei formába öntsük - erről szól az új lemez is; és már alig várjuk, hogy megoszthassuk mindenkivel. Biztos vagyok benne, hogy a My Kingdom Music kiváló promócióban részesíti majd bandánkat és ezt az albumot".

Hamarosan jönnek a friss hírek...


Decemberre várható a harmadik INFINITA SYMPHONIA album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás