Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt a DECLINE OF THE I teljes 'Escape' albuma!


2018-07-25

A francia poszt-black metal alakulat július 27-én, pénteken adja ki harmadik stúdiólemezét. Az 'Escape' című alkotás az Agonia Records jóvoltából lát napvilágot.

Az 'Escape' albumra 6 "eredeti hangzású, változatos kompozíció került fel, összhangban a David Fitt által tervezett borító hangulatával".

Az A.K. nevezetű multi-instrumentalista által vezetett Decline Of The I közleménye így szól: "Az első beteges, gyenge idegzetű fejezet és a második epileptikus, mocskos és beteges epizód után, most végre elérkeztünk a Decline Of The I trilógia utolsó részéhez. Itt az ideje félrevonulni, hogy elkerüljük a külvilág örökös agresszióját; mivel az eddig is bebizonyosodott, hogy minden más reakció zsákutcába vezet. A menekülés az egyetlen lehetséges megoldás saját entitásunk megőrzése érdekében. Márpedig ennek több formája is létezik: megőrülés, öngyilkosság, technológia, spiritualitás. A harmadik, 'Escape' című albumon ezek közül mindegyik megtalálható. Zenei tekintetben a korábbi lemezek szintéziséről van szó: a dalok elmélkedőek és vontatottak, de ugyanakkor meglehetősen gyorsak, sötétek és brutálisak is”.

Az 'Escape' albumot a Blacksun Recording Stúdióban rögzítették, keverték és maszterizálták, Junior Rodriguez hangmérnök társaságában. A lemez megjelenik CD-n, LP-n és digitálisan is, az alább látható borítóval és tracklistával:

01. Disruption
02. Enslaved By Existence
03. Organless Body
04. Hurlements En Faveur De FKM
05. Negentropy (Fertility Sovereign)
06. Je Pense Donc Je Fuis

Az 'Enslaved By Existence' című szám itt elérhető szöveges klip formájában, a teljes album audiójával egyetemben:


Itt a DECLINE OF THE I teljes 'Escape' albuma!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás