Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'C O M A' címmel adja ki új albumát a SUNFLOWER DEAD - itt a hivatalos előzetes!


2018-10-19

A kaliforniai hard rock banda október 19-én adja ki új stúdióalbumát, a David Ellefson és Thom Hazaert által alapított EMP Label Group jóvoltából.

A 'C O M A' album producere Dave Fortman (Slipknot, Evanescence) volt. A lemezen a Sunflower Dead új felállása mutatkozik be: Michael Del Pizzo énekes-harmónikás, valamint Jaboo és Jamie Teissere (Droid) gitárosok mellett a Powerflo / ex-Fear Factory basszer Christian Olde Wolbers, és az ex-Starset dobos Brian “Brett” Weir játszik a dalokban.

A 2015-ös, toplistás 'It’s Time To Get Weird' album (aminek címadó dalában vendégszerepel a Korn énekese, Jonathan Davis) folytatása egy "nyers, modern hard rock lemez, mellyel a banda feladja korábbi zombi-kosztümös imázsát, hogy minden tekintetben kizárólag a dalokra fókuszálhasson".

Del Pizzo így nyilatkozott: “Attól eltekintve, hogy rendkívül büszkék vagyunk mindarra, amit elértünk korábbi, teátrális stílusunkkal, kijelenthetjük, hogy a SFD mostanra érett be igazán.Az új lemez teljes dalszerzői / stúdiós folyamatát itatta egyfajta durva agresszió, ami az előző albumainkon nem volt tapasztalható. Szerintem nyilvánvalóvá vált mindenki számára, hogy meg kell szabadulnunk a maszkoktól; és egy olyan kiadóval kell szerződést kötnünk, aminek neve önmagáért beszél. Így is lett. Új partnerünk, az EMP egyértelműen a legjobb hely számunkra. Thom Hazaert-et nagyon régóta ismerjük. Tulajdonképpen ő segített nekünk az első SFD album létrejöttében, és első, 2012-es turnénk megszervezésében. Az ő tehetsége, plusz David Ellefson szakértelme és tapasztalata nagyban hozzájárult döntésünkhöz".

A gitáros, Jaboo elmondta az új albummal kapcsolatban: “A 'C O M A' zenéje jóval lényegretörőbb, vadabb és érzelmekkel telibb, mint bármelyik korábbi munkánk. Olyan számunkra ez az új lemez, mint egyfajta újjászületés. Példának hozhatnám fel mindazt, amit Christopher Nolan művelt a Batman-sorozattal. Ez az újjászületés pedig még erősebb így, hogy bandánk tagjává vált Christian Olde Wolbers (Fear Factory, Poweflo) basszusgitáros és Brian “Brett” Weir (Downplay, Starset) dobos”.

A 'C O M A' borítója így néz ki:

 

Az album előrendeléséhez ízelítőképpen alább megtekinthető az első single, a 'Victim' hivatalos klipje:

Az album hivatalos előzetese itt érhető el:

A Sunflower Dead az elmúlt három évet többnyire turnézással töltötte - világszerte felléptek többek közt a Snot, a Korn, az In This Moment, az Avatar, a Hellyeah és a Mushroomhead társaságában. A 'C O M A' promóciójával a banda idén ősszel folytatja a nagyszabású körutat.


'C O M A' címmel adja ki új albumát a SUNFLOWER DEAD - itt a hivatalos előzetes!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás