Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

THE AMITY AFFLICTION - itt az új dal, a 'Catatonia'!


2020-01-28

A The Amity Affliction zenekar bemutatott egy vadonatúj single-dalt és bejelentette új nagylemezét.

A banda a Pure Noise Records-szal kötött friss lemezszerződést. A Joel Birch énekes, Ahren Stringer vokalista-basszer, Dan Brown gitáros és Jon Longobardi dobos alkotta csapat 'Everyone Loves You… Once You Leave Them' címmel jelenteti meg új stúdióalbumát február 21-én.

"Új albumunk a "keményzene" iránti szeretetünket tükrözi" - közölte a The Amity Affliction. "Ezúttal tehát a korábbiaknál súlyosabb albumot igyekeztünk letenni az asztalra, hogy ezzel is tudassuk a rajongókkal: meghalljuk a szavatokat. Az elmúlt években sokat kísérleteztünk különféle stílusokkal, de mostanra sikerült megtalálni azt, ami leginkább jellemző az Amity-re: a régi és az új hangzások ötvözete".

Az új albumot itt lehet előrendelni.

A tracklista:
01. Coffin
02. All My Friends Are Dead
03. Soak Me In Bleach
04. All I Do Is Sink
05. Baltimore Rain
06. Aloneliness
07. Forever
08. Just Like Me
09. Born To Lose
10. Fever Dream

Az első új single-dal, az 'All My Friends Are Dead' 2019 szeptemberében jelent meg. Ez volt a banda első felvétele az egy évvel ezelőtt megjelent 'Misery' album óta. Íme a premier:

Újonnan napvilágot látott az új lemez második single-dala, a 'Soak Me In Bleach'. Íme a hivatalos videoklip:

A harmadik single, a 'Catatonia' itt hallgatható meg:

'Misery' címmel jelent meg 2018. augusztus 24-én, a Roadrunner jóvoltából a The Amity Affliction előző, hatodik korongja. A 'Misery' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Ivy (Doomsday)
02. Feels Like I’m Dying
03. Holier Than Heaven
04. Misery
05. Kick Rocks
06. Black Cloud
07. D.I.E.
08. Drag The Lake
09. Beltsville Blues
10. Burn Alive
11. Nothing Left
12. The Gifthorse

Elsőként az 'Ivy (Doomsday)' című single-dalt osztották meg, hivatalos videoklip és digitális kislemez formájában. A dal kisfilmjét maga a banda egyik tagja, Joel Birch rendezte. Ez a videó az első része az új albumot felvezető klip-trilógiának, aminek története három jóbarát bosszúálló kalandját mutatja be.

A kaland folytatódik a 'Feels Like I'm Dying', valamint a 'D.I.E.' és a 2019 januárjában megjelent 'Drag The Lake' kisfilmjében:

A The Amity Affliction 2020 januárjában Ausztráliában turnézik; február és március között pedig Európát és Nagy-Britanniát járják, a Beartooth zenekar társaságában. A teljes jövőbeni beosztás a Facebookon érhető el.


THE AMITY AFFLICTION - itt az új dal, a 'Catatonia'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás