Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

THE AMITY AFFECTION - itt az új dal, az 'All My Friends Are Dead'!


2019-09-08

A The Amity Affliction zenekar bemutatott egy vadonatúj single-dalt.

A banda a Pure Noise Records-szal kötött friss lemezszerződést - ennek örömére mutatta be az új, 'All My Friends Are Dead' című számot. Ez a banda első felvétele az egy évvel ezelőtt megjelent 'Misery' album óta. Íme a premier:

'Misery' címmel jelent meg 2018. augusztus 24-én, a Roadrunner jóvoltából a The Amity Affliction hatodik korongja. A 'Misery' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Ivy (Doomsday)
02. Feels Like I’m Dying
03. Holier Than Heaven
04. Misery
05. Kick Rocks
06. Black Cloud
07. D.I.E.
08. Drag The Lake
09. Beltsville Blues
10. Burn Alive
11. Nothing Left
12. The Gifthorse

Elsőként az 'Ivy (Doomsday)' című single-dalt osztották meg, hivatalos videoklip és digitális kislemez formájában. A single ingyenesen azonnal letölthető az album megrendelése esetén. A dal kisfilmjét maga a banda egyik tagja, Joel Birch rendezte. Ez a videó az első része az új albumot felvezető klip-trilógiának, aminek története három jóbarát bosszúálló kalandját mutatja be.

A kaland folytatódik a 'Feels Like I'm Dying', valamint a 'D.I.E.' és a 2019 januárjában megjelent 'Drag The Lake' kisfilmjében:

A The Amity Affliction tavaly nyáron bonyolított le észak-amerikai lemezbemutató turnét; méghozzá az utoljára megrendezésre kerülő Vans Warped körút keretében. Ezt követően a csapat Európa és Nagy-Britannia felé vette az irányt, később pedig a Misery Will Find You elnevezésű, USA-beli körút volt esedékes. A teljes jövőbeni beosztás a Facebookon érhető el.


THE AMITY AFFECTION - itt az új dal, az 'All My Friends Are Dead'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás