Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE AMITY AFFECTION - itt a negyedik videoklip a 'Misery' albumról!


2019-01-31

'Misery' címmel jelent meg 2018. augusztus 24-én, a Roadrunner jóvoltából a The Amity Affliction hatodik korongja, amihez itt az újabb promó-klip.

A 'Misery' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Ivy (Doomsday)
02. Feels Like I’m Dying
03. Holier Than Heaven
04. Misery
05. Kick Rocks
06. Black Cloud
07. D.I.E.
08. Drag The Lake
09. Beltsville Blues
10. Burn Alive
11. Nothing Left
12. The Gifthorse

Elsőként az 'Ivy (Doomsday)' című single-dalt osztották meg, hivatalos videoklip és digitális kislemez formájában. A single ingyenesen azonnal letölthető az album előrendelése esetén. A dal kisfilmjét maga a banda egyik tagja, Joel Birch rendezte. Ez a videó az első része az új albumot felvezető klip-trilógiának, aminek története három jóbarát bosszúálló kalandját mutatja be.

A kaland folytatódik a 'Feels Like I'm Dying', valamint a 'D.I.E.' és a 2019 januárjában megjelent 'Drag The Lake' kisfilmjében:

A The Amity Affliction tavaly nyáron bonyolított le észak-amerikai lemezbemutató turnét; méghozzá az utoljára megrendezésre kerülő Vans Warped körút keretében. A június 21-én indult túra egészen augusztus elejéig tartott. Ezt követően a csapat Európa és Nagy-Britannia felé vette az irányt, jelenleg pedig a Misery Will Find You elnevezésű, USA-beli körút tart. A teljes beosztás a Facebookon érhető el.


THE AMITY AFFECTION - itt a negyedik videoklip a 'Misery' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás