Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Underneath' címmel készült el az új CODE ORANGE album - itt a harmadik nyilvános dal, a 'Sulfur Surrounding'!


2020-03-04

A Grammy-jelölt Code Orange zenekar március 13-án adja ki új nagylemezét, az 'Underneath'-et, a Roadrunner Records jóvoltából.

Az 'Underneath' albummal a Code Orange ismét felülmúlja az elvárásokat. Az új lemez egy "kolosszális, merész és rugalmas" anyag, ami az előzetes hírek szerint "az idei év egyik legélénkebben durva" kiadványa lesz.

Az új album producere Nick Raskulinecz és Will Yip voltak. Az 'Underneath' album "beprogramozásáért" Chris Vrenna, keveréséért pedig Yip és a Code Orange dalszerzője, Eric ‘Shade’ Balderose felelt.

Az 'Underneath' több különféle változatban is előrendelhető - erről bővebb infók itt érhetők el.

A tracklista:
01. (deeperthanbefore)
02. Swallowing the Rabbit Whole
03. In Fear
04. You and You Alone
05. Who I Am
06. Cold.Metal.Place
07. Sulfur Surrounding
08. The Easy Way
09. Erasure Scan
10. Last Ones Left
11. Autumn and Carbine
12. Back Inside the Glass
13. A Sliver
14. Underneath

Az 'Underneath' címadó dalának Max Moore által rendezett vidoeklipje lentebb megtekinthető. A banda a dal kapcsán a következőket nyilatkozta: "Az 'Underneath' a kettősséggel való szembenézésről szól; vagyis önmagunk, mint individuális személyek és mint társasági lények elvegyüléséről, egy túlnépesedett, eltelített, mindent felemésztő, digitális nirvanában. Mindenkinek van hangja, de senkié nem számít... El kell, hogy merüljünk a legmélyebb félelmeik, szorongásaink és megbánásaink legmélyebb fekete lyukában, hogy szembenézzünk az Odalent építkező szörnyeteggel. "down.we.go"".

Szintén Max Moore rendezte az újonnan megjelent 'Swallowing The Rabbit Whole' videoklipet, amit így kommentált a banda: "A 'Swallowing The Rabbit Whole' egy átvezető ösvény a Code Orange következő érájának sötét mélyébe... vagyis az 'Underneath' kirakós játékának újabb darabja. A kulcsszó ezen az albumon a kettősség; mégpedig nem kizárólag koncecionális tekintetben, hanem bandánk hangzásának evolúciója szempontjából is. De majd ti is rájöttök erre, ha mélyen belemerültök a dolgokba...".

Újonnan megjelent a 'Sulfur Surrounding' dal audió-változata, ami itt elérhető:

Korábban arról számoltunk be, hogy a Code Orange 'Let Me In' címmel akotta meg ‘The Fiend’ (azaz Bray Wyatt) WWE-szupersztár bevonulózenéjét. The Fiend a SummerSlam rendezvényen debütált, és rögtön az egyik legnépszerűbb amerikai pankrátorrá vált. Windham Lawrence Rotunda, ismertebb nevén Bray Wyatt (1987. május 23. –) a WWE-nél korábban Husky Harris néven birkózott, és tagja volt a Nexus nevű csapatnak. Öccsével, Bo Dallas-szal kétszer nyerte meg az FCW Florida Tag Team bajnoki címet. Jelenleg a WWE-vel áll szerződésben; ringneve Bray Wyatt és ő a vezetője a Wyatt Család nevű csapatnak.

A Code Orange írta meg a 32 éves pankrátor bevonulózenéjét. A banda 'Let Me In' című dala immáron elérhető a népszerű digitális platformokon. Egyébként ez volt a banda első felvétele a 2018-as 'The Hurt Will Go On' EP-jének megjelenése óta.

A Code Orange zenekar két évvel ezelőtt, 'The Hurt Will Go On' címmel új, három-számos digitális EP-t adott ki. A Code Orange Will Yip producerrel vette fel új mini-lemezét, a Conshohocken-beli (PA, USA) Studio 4 dalai között. A 'The Hurt Will Go On' EP-n a Code Orange-tól megszokott "audió-támadásnak" lehetünk fültanúi. A banda aktuális, Grammy-jelölést érő, 'Forever' című nagylemeze, és legutóbbi single-dala, az 'Only One Way' sikerein felbuzdulva rögzített két vadonatúj dalt, '3 Knives' és 'The Hunt' címen - ez utóbbiban a Slipknot / Stone Sour frontember Corey Taylor vemdégeskedik. A mini-albumra egy harmadik tétel is felkerült: ez a címadó 'The Hurt Will Go On' "Shade remixe", azaz az eredeti 'Hurt Goes On' dal újrakevert változata (amit az énekes-gitáros Shade végzett el).

Az EP egyes dalai lentebb meghallgathatók. A Taylor-ral közös 'The Hunt' dalról elnevezve jelent meg nemrég egy online játék, amiben "kripták között kutatva lelhetünk rá exkluzív ajándékokra" (pl. egy Code Orange-USB, amin a hivatalos 'The Hurt Will Go On' EP található meg; valamint további USB-stickek, melyen egyéb remixek, videók és egy My World című mini-dokumentáció található meg).

A Code Orange jövőbeni turnéjának teljes beosztás és a jegy-infók itt érhetők el.


'Underneath' címmel készült el az új CODE ORANGE album - itt a harmadik nyilvános dal, a 'Sulfur Surrounding'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás