Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a CODE ORANGE új videoklipje, az 'Autumn And Carbine'!


2021-01-24

A Grammy-jelölt Code Orange zenekar egy évvel ezelőtt, 2020. március 13-án adta ki aktuális nagylemezét, az 'Underneath'-et, a Roadrunner Records jóvoltából.

Az 'Underneath' albummal a Code Orange ismét felülmúlta az elvárásokat. Az új lemez egy "kolosszális, merész és rugalmas" anyag, ami "a 2020-as év egyik legélénkebben durva" kiadványa.

Az új album producere Nick Raskulinecz és Will Yip volt. Az 'Underneath' album "beprogramozásáért" Chris Vrenna, keveréséért pedig Yip és a Code Orange dalszerzője, Eric ‘Shade’ Balderose felelt.

Az 'Underneath' több különféle változatban is megrendelhető - erről bővebb infók itt érhetők el.

A tracklista:
01. (deeperthanbefore)
02. Swallowing the Rabbit Whole
03. In Fear
04. You and You Alone
05. Who I Am
06. Cold.Metal.Place
07. Sulfur Surrounding
08. The Easy Way
09. Erasure Scan
10. Last Ones Left
11. Autumn and Carbine
12. Back Inside the Glass
13. A Sliver
14. Underneath

Az 'Underneath' címadó dalának Max Moore által rendezett vidoeklipje lentebb megtekinthető. A banda a dal kapcsán a következőket nyilatkozta: "Az 'Underneath' a kettősséggel való szembenézésről szól; vagyis önmagunk, mint individuális személyek és mint társasági lények elvegyüléséről, egy túlnépesedett, eltelített, mindent felemésztő, digitális nirvanában. Mindenkinek van hangja, de senkié nem számít... El kell, hogy merüljünk a legmélyebb félelmeik, szorongásaink és megbánásaink legmélyebb fekete lyukában, hogy szembenézzünk az Odalent építkező szörnyeteggel. "down.we.go"".

Szintén Max Moore rendezte a 'Swallowing The Rabbit Whole' videoklipet, amit így kommentált a banda: "A 'Swallowing The Rabbit Whole' egy átvezető ösvény a Code Orange következő érájának sötét mélyébe... vagyis az 'Underneath' kirakós játékának újabb darabja. A kulcsszó ezen az albumon a kettősség; mégpedig nem kizárólag koncecionális tekintetben, hanem bandánk hangzásának evolúciója szempontjából is. De majd ti is rájöttök erre, ha mélyen belemerültök a dolgokba...".

Később megjelent a 'Sulfur Surrounding' dal animációs kisfilmje is, ami itt elérhető:

2021 januárjában bemutatták az 'Autumn And Carbine' dal hivatalos, animált videóját, amit maguk a bandatagok rendeztek. Íme a premier:

Korábban arról számoltunk be, hogy a Code Orange 'Let Me In' címmel akotta meg ‘The Fiend’ (azaz Bray Wyatt) WWE-szupersztár bevonulózenéjét. The Fiend a SummerSlam rendezvényen debütált, és rögtön az egyik legnépszerűbb amerikai pankrátorrá vált. Windham Lawrence Rotunda, ismertebb nevén Bray Wyatt (1987. május 23. –) a WWE-nél korábban Husky Harris néven birkózott, és tagja volt a Nexus nevű csapatnak. Öccsével, Bo Dallas-szal kétszer nyerte meg az FCW Florida Tag Team bajnoki címet. Jelenleg a WWE-vel áll szerződésben; ringneve Bray Wyatt és ő a vezetője a Wyatt Család nevű csapatnak.

A Code Orange írta meg a 33 éves pankrátor bevonulózenéjét. A banda 'Let Me In' című dala elérhető a népszerű digitális platformokon. Egyébként ez volt a banda első felvétele a 2018-as 'The Hurt Will Go On' EP-jének megjelenése óta.

A Code Orange zenekar 3 évvel ezelőtt, 'The Hurt Will Go On' címmel új, három-számos digitális EP-t adott ki. A Code Orange Will Yip producerrel vette fel új mini-lemezét, a Conshohocken-beli (PA, USA) Studio 4 dalai között. A 'The Hurt Will Go On' EP-n a Code Orange-tól megszokott "audió-támadásnak" lehetünk fültanúi. A banda aktuális, Grammy-jelölést érő, 'Forever' című nagylemeze, és legutóbbi single-dala, az 'Only One Way' sikerein felbuzdulva rögzített két vadonatúj dalt, '3 Knives' és 'The Hunt' címen - ez utóbbiban a Slipknot / Stone Sour frontember Corey Taylor vemdégeskedik. A mini-albumra egy harmadik tétel is felkerült: ez a címadó 'The Hurt Will Go On' "Shade remixe", azaz az eredeti 'Hurt Goes On' dal újrakevert változata (amit az énekes-gitáros Shade végzett el).

Az EP egyes dalai lentebb meghallgathatók. A Taylor-ral közös 'The Hunt' dalról elnevezve jelent meg nemrég egy online játék, amiben "kripták között kutatva lelhetünk rá exkluzív ajándékokra" (pl. egy Code Orange-USB, amin a hivatalos 'The Hurt Will Go On' EP található meg; valamint további USB-stickek, melyen egyéb remixek, videók és egy My World című mini-dokumentáció található meg).

A Code Orange jövőbeni turnéjának teljes beosztása, és a jegy-infók itt érhetők el.


Itt a CODE ORANGE új videoklipje, az 'Autumn And Carbine'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás