Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

REBEL WIZARD - új dal az ausztrál underground metalbandától: 'The poor and ridiculous alchemy of Christ and Lucifer and us all'


2018-07-13

Az ausztrál "negatív metal" banda ezúttal is zenei határokat feszeget új albumával.

A Rebel Wizard vadonatúj, anti-sámánisztikus, primitív himnuszokkal teli lemeze a 'Voluptuous Worship of Rapture and Response' címet viseli. Az új nagylemez egy újabb black metal / klasszikus NWOBHM elegy. A Rebel Wizard ezúttal is mesterien ötvözi a könyörtelen metalzenét a fantázia-világgal - ezt a határokat leromboló lemezt is többnyire virtuóz gitár-játék adrenalinon prögő dallamok alapozzák meg. Minden egyes dal egyedi élményt biztosít a hallgatónak, hogy az egyszerre érezze magát elszörnyülködve és lenyűgözve.

A Rebel Wizard mestere, NKSV elmondta: "A negatív wizard-metal új érája újabb burkot emel a tisztességes evolúcióra. Immáron tehát feladhatunk minden reményt, és békében megpihenhetünk a hősök magasztos riffjeinek misztikus sokszínűségében".

A 'Voluptuous Worship of Rapture and Response' album - amit a Mountain Ash Stúdióban rögzített NKSV - augusztus 17-én jelenik meg, a Prosthetic Records jóvoltából. A lemezre az alábbi dalok kerültek fel:

01. Persisting as it does
02. The prophecy came and it was soaked with the common fools forboding
03. High mastery of the woeful arts
04. Drunk on the wizdom of unicorn semen
05. The poor and ridiculous alchemy of Christ and Lucifer and us all
06. Mother Nature, oh my sweet mistress, showed me the other worlds and it was just fallacy
07. Majestic mystical burdens
08. Healing the chakras with heavy negative wizard metal
09. Voluptuous worship of rapture and response
10. Exhaustive glory

Íme a 'The prophecy came and it was soaked with the common fools forboding' és a 'The poor and ridiculous alchemy of Christ and Lucifer and us all' című tételek premiere:

Az NKSV nevezetű multi-instrumentalista által vezetett Rebel Wizard 2017-ben is kiadott egy nagylemezt. Ezen az albumon a banda black és thrash metal-gyökereit eleveníti fel, némi NWOBHM és epikus power metal-hatás révén. A 'Triumph of Gloom' címmel ellátott albumot szintén a Prosthetic Records adta ki, 2017. február 24-én. Ezt követte az augusztusi megjelenésű 'The Warning of One' EP, majd a 2018 februárjában kiadott 'Great addictions to blindingly dark, worldly life' EP.


REBEL WIZARD - új dal az ausztrál underground metalbandától: 'The poor and ridiculous alchemy of Christ and Lucifer and us all'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás