Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SULACO - 7 év után új dalokkal tér vissza a new yorki death-grind banda


2018-06-22

A Sulaco új mini-albuma 'The Prize' címmel jelenik meg augusztus 17-én, a Translation Loss Records jóvoltából.

A New York állambeli Rochester-ből származó Sulaco a 2000-es években az amerikai technikás extrém metal-színtér egyik zászlóvivő bandája volt.. A formáció egy neves gitár-művész, Erik Burke agyának szüleménye. Burke munkássága meglehetősen illusztris - olyan bandákban fordult meg gitárosként, mint például a Brutal Truth, a Lethargy (amiben a Mastodon egyes tagjai is játszottak) és a Kalibas; illetve turné-gitárosként tagja volt a Napalm Death-nek is.

A Sulaco új EP-je a 'The Prize' címet kapta. A lemez hanganyagát a legendás Neil Kernon (Judas Priest, Nile, Cannibal Corpse) keverte le. A hat-számos mini-album a Sulaco eddigi legsúlyosabb, legbrutálisabb, legintenzívebb alkotása;a banda első kiadványa a 2011-es 'Build and Burn' album óta.

A 'The Prize' albumot itt lehet előrendelni LP-n és CD-n. Ehhez kedvcsinálóképpen alább meghallgatható a lemez nyitó-dala, a 'Disguise':

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/Sulaco


SULACO - 7 év után új dalokkal tér vissza a new yorki death-grind banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás