Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

A Gojira frontemberével rögzítette új albumát a RISE OF THE NORTHSTAR - itt a harmadik új single!


2018-10-20

A Rise Of The Northstar nevezetű crossover banda kiadta második nagylemezét, a nagysikerű 'Welcame' album folytatását.

A francia "manga-hardcore" banda tagjai egyenesen New York-ba utaztak, hogy a Gojira frontembere, Joe Duplantier Silver Cord Stúdiójában vehessék fel új nagylemezüket.

A banda közleménye így szól: "Mindig is a Japánban való turnézás volt a célunk... Ennél azonban még nagyobb kihívás volt az a küldetés, miszerint New York-ban, a világ egyik legbefolyásosabb városában veszünk fel egy albumot; mégpedig Joe Duplantier producelésében! Ez azonban szintén összejött; így most örömmel vágunk bele metal-rap kombónk újabb szintre juttattásába. E város minden szeglete hangzásunk feszességének egyfajta vizuális tükre. Belevetjük magunkat a brooklyni életbe, és kizzadjuk az élményeket az új albumon!".

Duplantier hozzátette: "Nagyon örülök, hogy hozzájárulhatok ezen album munkálataihoz. A ROTN egy igencsak fasza kis banda! Zenei megközelítéseik rendkívül konkrétak, és a srácok karrierje is épp ilyen. Jómagam számára is hatalmas élmény velük dolgozni".

Az új, 'The Legacy of Shi' címet viselő nagylemez október 19-én jelent meg. Az albumra 11 vadonatúj felvétel és egy bónusz track (LP és japán verzió) került fel, 44 (összesen 48) percben. A rendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. The Awakening
02. Here Comes The Boom
03. Nekketsu
04. Kozo
05. Teenage Rage
06. Step By Step
07. This Is Crossover
08. Cold Truth
09. All For One
10. Furyo's Day
11. The Legacy Of Shi
12. Sayonara (LP / japán bónusz)

Az első új single-dal, a 'Here Comes The Boom' már július 13-án napvilágot látott, a Nuclear Blast jóvoltából.

"Azért választottuk ezt a számot az új album első single-dalának, mert ez foglalja a legjobban össze azt a tökéletes szintézist, amit a hangzástól kezdve a dalszövegekig felvonultatunk. "Attaque contre-attaque, here comes the boom"".

Itt az első single hivatalos videoklipje, valamint a 'This Is Crossover' című szám audiója:

A lemez megjelenésének napján bemutatták a 'Nekketsu' című szám hivatalos klipjét is:

A Rise Of The Northstar 2014 végén futott be, egy 'Welcame' című albummal. A mára crossover-klasszikussá vált 'Welcame'-mel egy eddig ismeretlen stílust teremtett a zenekar: a Rise Of The Northstar ugyanis a világ első "manga-hardcore" bandája. Zenéjük tehát agresszív hardcore metal, míg dalszövegeik, karaktereik promóciós grafikáik és színpadi felszereléseik a japán manga képregény-műfaj jegyében születnek.

A Rise Of The Northstar több mint két éven keresztül turnézott debütáló albuma promóciójával. Ezt a nagyszabású világkörüli koncertsorozatot 2017. június 11-én zárták, a párizsi Download fesztivál nagyszínpadán.


A Gojira frontemberével rögzítette új albumát a RISE OF THE NORTHSTAR - itt a harmadik új single!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás