Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RISE OF THE NORTHSTAR - itt a 'The Legacy of Shi' album címadó dalának videoklipje!


2019-03-29

A Rise Of The Northstar nevezetű crossover banda nemrég kiadta második nagylemezét, a nagysikerű 'Welcame' album folytatását.

A francia "manga-hardcore" banda tagjai egyenesen New York-ba utaztak, hogy a Gojira frontembere, Joe Duplantier Silver Cord Stúdiójában vehessék fel új nagylemezüket.

A banda közleménye így szól: "Mindig is a Japánban való turnézás volt a célunk... Ennél azonban még nagyobb kihívás volt az a küldetés, miszerint New York-ban, a világ egyik legbefolyásosabb városában veszünk fel egy albumot; mégpedig Joe Duplantier producelésében! Ez azonban szintén összejött; így most örömmel vágunk bele metal-rap kombónk újabb szintre juttattásába. E város minden szeglete hangzásunk feszességének egyfajta vizuális tükre. Belevetjük magunkat a brooklyni életbe, és kizzadjuk az élményeket az új albumon!".

Duplantier hozzátette: "Nagyon örülök, hogy hozzájárulhatok ezen album munkálataihoz. A ROTN egy igencsak fasza kis banda! Zenei megközelítéseik rendkívül konkrétak, és a srácok karrierje is épp ilyen. Jómagam számára is hatalmas élmény velük dolgozni".

Az új, 'The Legacy of Shi' címet viselő nagylemez 2018. október 19-én jelent meg. Az albumra 11 vadonatúj felvétel és egy bónusz track (LP és japán verzió) került fel, 44 (összesen 48) percben. A rendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. The Awakening
02. Here Comes The Boom
03. Nekketsu
04. Kozo
05. Teenage Rage
06. Step By Step
07. This Is Crossover
08. Cold Truth
09. All For One
10. Furyo's Day
11. The Legacy Of Shi
12. Sayonara (LP / japán bónusz)

Az első új single-dal, a 'Here Comes The Boom' már július 13-án napvilágot látott, a Nuclear Blast jóvoltából.

"Azért választottuk ezt a számot az új album első single-dalának, mert ez foglalja a legjobban össze azt a tökéletes szintézist, amit a hangzástól kezdve a dalszövegekig felvonultatunk. "Attaque contre-attaque, here comes the boom"".

Itt az első single hivatalos videoklipje, valamint a 'This Is Crossover' című szám audiója:

A lemez megjelenésének napján bemutatták a 'Nekketsu' című szám hivatalos klipjét is:

2019 márciusában megjelent a lemez címadó dalának hivatalos videója, amit így kommentált a banda: "A 'The Legacy Of Shi' a világra szabadult! Itt van; a ROTN új videoklipje! A Shi-projekt esszenciája ez a Szamuráj Démon, ami 2019-ben elkísér minket minden színpadra. Egy kicsit Párizsból, egy kicsit Neo-Tokióból és egy kicsi Metal-Rap-HxC - mindez örökös rendezőnk, Berzerker figyelő szeme alatt egyesült: Ez a crossover, most és mindörökké!".

A Rise Of The Northstar 2014 végén futott be, egy 'Welcame' című albummal. A mára crossover-klasszikussá vált 'Welcame'-mel egy eddig ismeretlen stílust teremtett a zenekar: a Rise Of The Northstar ugyanis a világ első "manga-hardcore" bandája. Zenéjük tehát agresszív hardcore metal, míg dalszövegeik, karaktereik promóciós grafikáik és színpadi felszereléseik a japán manga képregény-műfaj jegyében születnek.

A Rise Of The Northstar több mint két éven keresztül turnézott debütáló albuma promóciójával. Ezt a nagyszabású világkörüli koncertsorozatot 2017. június 11-én zárták, a párizsi Download fesztivál nagyszínpadán.


RISE OF THE NORTHSTAR - itt a 'The Legacy of Shi' album címadó dalának videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás