Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Gojira frontemberével rögzítette új albumát a RISE OF THE NORTHSTAR - itt az első új single, a 'Here Comes The Boom'!


2018-07-13

A Rise Of The Northstar nevezetű crossover banda felvette második nagylemezét, a nagysikerű 'Welcame' album folytatását.

A francia "manga-hardcore" banda tagjai egyenesen New York-ba utaztak, hogy a Gojira frontembere, Joe Duplantier Silver Cord Stúdiójában vehessék fel új nagylemezüket.

A banda közleménye így szól: "Mindig is a Japánban való turnézás volt a célunk... Ennél azonban még nagyobb kihívás volt az a küldetés, miszerint New York-ban, a világ egyik legbefolyásosabb városában veszünk fel egy albumot; mégpedig Joe Duplantier producelésében! Ez azonban szintén összejött; így most örömmel vágunk bele metal-rap kombónk újabb szintre juttattásába. E város minden szeglete hangzásunk feszességének egyfajta vizuális tükre. Belevetjük magunkat a brooklyni életbe, és kizzadjuk az élményeket az új albumon!".

Duplantier hozzátette: "Nagyon örülök, hogy hozzájárulhatok ezen album munkálataihoz. A ROTN egy igencsak fasza kis banda! Zenei megközelítéseik rendkívül konkrétak, és a srácok karrierje is épp ilyen. Jómagam számára is hatalmas élmény velük dolgozni".

Az új, egyelőre cím nélküli nagylemez várhatóan az ősz folyamán jelenik meg, de az első új single-dal, a 'Here Comes The Boom' már július 13-án napvilágot látott, a NUclear Blast jóvoltából.

"Azért választottuk ezt a számot az új album első single-dalának, mert ez foglalja a legjobban össze azt a tökéletes szintézist, amit a hangzástól kezdve a dalszövegekig felvonultatunk. "Attaque contre-attaque, here comes the boom"".

Hamarosan jönnek a friss hírek az új lemez kapcsán... de addig is itt az új single hivatalos videoklipje:

A Rise Of The Northstar 2014 végén futott be, egy 'Welcame' című albummal. A mára crossover-klasszikussá vált 'Welcame'-mel egy eddig ismeretlen stílust teremtett a zenekar: a Rise Of The Northstar ugyanis a világ első "manga-hardcore" bandája. Zenéjük tehát agresszív hardcore metal, míg dalszövegeik, karaktereik promóciós grafikáik és színpadi felszereléseik a japán manga képregény-műfaj jegyében születnek.

A Rise Of The Northstar több mint két éven keresztül turnézott debütáló albuma promóciójával. Ezt a nagyszabású világkörüli koncertsorozatot 2017. június 11-én zárták, a párizsi Download fesztivál nagyszínpadán.


A Gojira frontemberével rögzítette új albumát a RISE OF THE NORTHSTAR - itt az első új single, a 'Here Comes The Boom'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás