Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MAXXWELL - videoklip készült a 'Metalized' album 'She's Mine' című dalához


2018-08-25

A svájci hard rock / metal banda, a Maxxwell bejelentette negyedik nagylemezét. A 'Metalized' album szeptember 21-én lát napvilágot.

A 'Metalized' album címe mindent elmond... Az intenzív turnézás mindenképpen megtette a hatását: az új lemezen a banda minden eddiginél keményebb, erősebb formában mutatkozik.

Íme az album borítója és tracklistája:

01. Hurricane
02. Back Again
03. P.U.T.V.
04. She’s Mine
05. Scars
06. Metalized
07. Monsterball
08. Burn
09. Done With You
10. Given It All
11. The Temple
12. Raise Your Fist
13. Independent (bónusz track)
14. Queen Of The Night (bónusz track)
15. Schizophrenia (bónusz track)

Néha hosszabb idő szükséges a beteljesedéshez. Pontosan ez volt a helyzet a Maxxwell esetében is; lévén a bandának négy teljes év kellett ahhoz, hogy legyártsa újabb albumát, a 'Metalized'-ot. Köszönhetően az előző lemez, a 'Tabula Rasa' sikereinek, a csapat olyan legendás előadókkal turnézhatott, mint a Michael Schenker-féle Temple Of Rock, Doro, a Kissin' Dynamite, a Rage, a Shakra, a Within Temptation, az Extreme és a Gloryhammer - csak hogy néhányat említsünk. A Maxxwell fennállásának 10 éve alatt összesen több mint 200 koncertet nyomott le! Ennek hatása érezhető az új lemezen, illetve annak címadó dalában is:

A 'She's Mine' című szám hivatalos klipjét a banda Shakrával közös, svájci turnéján forgatták. Íme a premier:


MAXXWELL - videoklip készült a 'Metalized' album 'She's Mine' című dalához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás