Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

A Razor, a Sacrifice és az Annihilator tagjai is feltűnnek a CODEX: FACTORIA debütáló albumán, ami itt végighallgatható!


2018-06-23

A kanadai death / thrash metal banda kiadta és teljes egészében bemutatta debütáló, 'Cause Destruction Through Tyrants' című albumát

A Codex: Factoria nevezetű death / thrash metal banda a felsőosztály elpusztítására készül. Bemutatkozó nagylemezük, az 'Cause Destruction Through Trants' egy háborús hívószó mindazoknak, akiknek elegük van az önelégültség uralta világból.

A klasszikus kanadai és európai thrash és death metal zene iránti tisztelet kovácsolta Codex: Factoria nem kispályás tagokból áll: a banda zenészei korábban olyan legendás zenekarokban bizonyítottak, mint a Sacrifice, a Malhavoc és a Trollband. Debütáló albumukat Dan Yakimow (Nylithia) producelte és Greg Reely (Strapping Young Lad, Fear Factory) maszterizálta.

A Codex: Factoria felállása így néz ki:

Keith Durocher (Malhavoc, Seventh Image) - ének, effektek
Erik Leonhard (SlowWaveSaga, Warbear) - szólógitár
Scott Watts (Sacrifice) - basszusgitár
Manny Landry (Seventh Image) - ritmusgitár
Jeromy Coffman (GodProject) - basszusgitár
Marcell Fraser (Trollband) - dobok

Vendégként a lemezen Rob Urbinati (Sacrifice), Dave Padden (Annhilator, Third Ion), Adam Tranquilli, CJ Scioscia (Blood Feast) és Dave Carlo (Razor) szerepel.

Íme a teljes stream:

A banda 2018 végén kiad egy 'Satan Except, None Higher' című remix-albumot is, amelyen a 'Cause Destruction Through Tyrants' egyes számainak "radikálisan átalakított" verziói szerepelnek, az electronic / industrial / dark ambient műfaj neves zenészeinek előadásában - köztük Dave "Rave" Ogilvie (Skinny Puppy, Nine Inch Nails, David Bowie), Chris Peterson (Frontline Assembly, Decree), a Lustmord nevezetű dark-legenda, valamint az indusztriál-metal pionír 16 Volt együttes.

A Codex: Factoria 'Engines of the Slavestate' című EP bemutatkozó EP-je (ami 2016-ban ejlent meg) szintén teljes egészében elérhető a csapat Bandcamp-oldalán, valamint az alábbi lejátszón:

Hamarosan jönnek a friss hírek az új kiadványok kapcsán...


A Razor, a Sacrifice és az Annihilator tagjai is feltűnnek a CODEX: FACTORIA debütáló albumán, ami itt végighallgatható!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás