Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

MARILLION - hivatalos felvétel a 'The Leavers: V. One Tonight' dal londoni előadásról


2018-07-19

A legendás neo-prog banda július 27-én adja ki új koncert-anyagát, ami a 'All One Tonight: Live At The Royal Albert Hall' címet viseli.

2017. október 13-án a Marillion - története során először - színpadra lépett a híres londoni Royal Albert Csarnokban. A koncertre szinte egy pillanat alatt elkelt az összes jegy - a rajongók a világ minden tájáról érkeztek, hogy megtekintsék a szokás szerint epikus és látványos Marillion-showt.

A műsor két felvonásból állt: az első a banda 2016-os stúdióalbuma, a 'Fuck Everyone And Run (F E A R)' teljes előadásáról szólt; míg a második egy vonósokból / fúvósokból álló nagyzenekarral kísért, grandiózus best-of műsor volt. A nagyszabású koncerten természetesen a Marillion-tól megszokott, maga színvonalú videó- és fény-játék sem maradt el - ez is hozzájárult az egyébként is emelkedett hangulat fokozásához.

E koncert professzionális felvétele 'All One Tonight: Live At The Royal Albert Hall' címmel lát napvilágot, Blu-ray / DVD formában. A filmet Tim Sidwell rendezte és szerkesztette, a hang- és a kép-anyagot pedig Michael Hunter keverte véglegesre. A kiadvány Blu-ray változatán exkluzív bónuszként megtalálható lesz egy 35 perces dokumentáció is. A július 27.-i kiadásért világszerte az earMUSIC felel (előrendelési infók itt).

A 'White Paper', a 'The Space' és a 'The Leavers: V. One Tonight' című szám hivatalos performansz-klipje, valamint a koncertfilm trailere itt érhető el:

Az 1979 óta aktív Marillion 18. stúdiólemeze, a 'FEAR (Fuck Everyone And Run)' szeptember 23-án látott napvilágot - erről bővebben itt írtunk.


MARILLION - hivatalos felvétel a 'The Leavers: V. One Tonight' dal londoni előadásról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás