Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

METAL ALLEGIANCE - megjelent a második album; itt az új klip!


2018-09-07

A Metal Allegience nevezetű all-star metalbanda nemrég bejelentette második, 'Volume II - Power Drunk Majesty' című stúdiólabumát.

A Metal Allegience második lemeze 'Volume II - Power Drunk Majesty' címmel jelent meg, szeptember 7-én, a Nuclear Blast Entertainment jóvoltából. Az energikus thrash-himnuszok alkotta albumon old-school legendák közösködnek modern metalistákkal, hogy kiadják magukból a világ jelenlegi helyzete által gerjesztett frusztrációt.

A 'Volume II - Power Drunk Majesty' albumon olyan neves zenészek tűnnek fel, mint Trevor Strnad (The Black Dahlia Murder), John Bush (Armored Saint), Bobby "Blitz" Ellsworth (Overkill), Mark Tornillo (Accept), Max Cavalera (Soulfly), Floor Jansen (Nightwish) és Johan Hegg (Amon Amarth). Továbbá ezzel az albummal tér vissza az all-star felállásba Mark Oseguesda (Death Angel) és Troy Sanders (Mastodon).

A 'Volume II - Power Drunk Majesty' producere Mark Menghi és Alex Skolnick volt. A keverés és a maszter Mark Lewis és az MRL Stúdió nevéhez fűződik. A borítót két híres művész, Marcelo Vasco és Rafael Tavares vitelezte ki.

A tracklista:
01. The Accuser (feat. Trevor Strnad)
02. Bound By Silence (feat. John Bush)
03. Mother Of Sin (feat. Bobby Blitz)
04. Terminal Illusion (feat. Mark Tornillo)
05. King With A Paper Crown (feat. Johan Hegg)
06. Voodoo Of The Godsend (feat. Max Cavalera)
07. Liars & Thieves (feat. Troy Sanders)
08. Impulse Control (feat. Mark Osegueda)
09. Power Drunk Majesty (Part I) (feat. Mark Osegueda)
10. Power Drunk Majesty (Part II) (feat. Floor Jansen)

Az első single, a 'Mother Of Sin' - amiben az Overkill frontembere, Bobby "Blitz" Ellsworth énekel - lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. Újabban megjelent a 'Voodoo Of The Godsend' című szám is, amiben Max Cavalera vendégeskedik; frissen pedig napvilágot látott a John Bush-sal közös 'Bound By Silence' dal és a Trevor Strnad-dal közös 'The Accuser' című szám videoklipje - alább ezek is elérhetők.

Az album megrendelhető többek közt digipak CD-n, különféle színű, limitált bakeliten, sárga színű kazettán, valamint póló + digi-CD + felvarró szett formájában.

Az alábbi videókban a négy alapító nyilatkozik az új albumról, illetve megvitatják a munkálatokat, lemezborítót, stb.:

A Metal Allegience szeptember 6-án tartja a hivatalos lemezbemutató bulit, a híres new yorki Gramercy színházban. Az est folyamán egy exkluzív all-star line-up áll színpadra - köztük a négy dalszerző (David Ellefson, Alex Skolnick, Mark Menghi és Mike Portnoy), valamint Mark Osegueda, Andreas Kisser, John Bush és Bobby "Blitz" Ellsworth. Nem mellesleg ezen a koncerten mutatkozik be a projekt színeiben Trevor Strnad és Mark Tornillo. Vendégként a Venom Inc. lép fel - őket megelőzően pedig Weapons Of Anew, a Follow The Awakened és a Terrorbyte is színpadra áll.

És ha mindez nem lenne elég: a Metal Allegiance egyesítette erejét a Barrage Brewing Company sörfőzdével, hogy piacra dobhassa saját márkás, dupla IPL (Indian Pale Lager) sörét, amit Lager Of Sin-nek neveztek el (az új single, a 'Mother Of Sin' nyomán). Az ital hivatalosan július 27-én került forgalomba.

A Metal Allegiance eredetileg egy koncert-projektként indult 2011-ben; azzal a céllal, hogy napjaink metal- és hard rock-színterének legnevesebb zenészeit tömörítse (ebben részt vett többek közt az Anthrax és a Slayer összes tagja, a Sepultura gitárosa és Philip Anselmo is). A projekt alapítója Mark Menghi volt, aki - miután a Nuclear Blast elnöke, Monte Conner felajánlotta támogatását - beszállt az azonos néven alakult bandába is.

Menghi, Skolnick, Portnoy és Ellefson - lévén mindhárman zeneszerzők -, némi titokzatoskodás után bejelentették, hogy az első Metal Allegiance album megjelenése 2015. szeptember 18-án esedékes. Minderről részletesen itt számoltunk be.


METAL ALLEGIANCE - megjelent a második album; itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás