Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

MIDNIGHT FORCE - augusztusban jelenik meg a skót heavy metal csapat debütáló albuma, a 'Dunsinane'


2018-06-25

Hallgasd a Midnight Force első nagylemezét!

"Mi vagyunk a Midnight Force; egy old-school heavy metal banda, a skóciai Glasgow-ból. Saját stílusunkat elsősorban a klasszikus amerikai metalzene és a Manilla Road / Cirith Ungol / Virgin Steele-féle epic-metal keverékeként definiálhatnánk; de dalainkban erős NWOBHM-hatások és a germán metal (Accept / Scorpions) elemei is felfedezhetők".

"Első albumunk címe: 'Dunsinane' - ez utalás Skócia egyik leghírhedtebb királyára, Machbeth-re. A címadó dal a “valódi”, történelmi Macbeth-ről szól - ő valójában egy jóval sikeresebb uralkodó volt annál, mint amivé Shakespeare tette... A többi szám hasonló témákban utazik - főként történelmi / fantasy-orientált dalokat hallhattok - legyen szó akár Robert E. Howard írásairól, vagy különféle történelmi csatákról, háborúkról. Mi egy keményen dolgozó banda vagyunk - bátran adunk bele mindent - vért, verejtéket és erőfeszítést - a zenénkbe, annak érdekében, hogy a lehető legtöbb emberhez eljuthassunk".

"Korábban, a 2016-os évben egy EP-t adtunk ki, 'Restless Blade' címen; 2017 -ben pedig egy kislemezt jelentettünk meg - ezek révén komoly turné-tapasztalatra tettünk szert Európa több országában. Németországban például rendszeresen játszunk, de természetesen Nagy-Britannia és Írország is állandó turné-célpont. Terveink szerint az elkövetkezendő egy évben új területeket is felfedezünk. Korábban színpadra léptünk a Brofest-en, a No Sleep Til Dublin rendezvényen; idén pedig a Harder Than Steel Fesztiválon... emellett olyan neves előadók előtt játszottunk, mint az Angel Witch (Németországban), a Ross The Boss, a High Spirits, a Dead Lord (Dublin-ban), Blaze Bayley és a Night Demon".

A 'Dunsinane' album már februárban megjelent digitális formában; 2018. augusztus 10-én pedig hivatalosan, CD-változatban is napvilágot lát a lemez, aminek borítója és dallistája így néz ki:

01. Killer
02. The Scarlet Citadel
03. Down With The King
04. Witchfinder
05. Alesia Falls
06. Crystal Talon
07. Warlord Eternal
08. Dunsinane

A teljes stream lentebb érhető el.

A Midnight Force felállása így néz ki:

John Gunn - ének, billentyűk
Ansgar Burke - gitár, vokál, billentyűk
Brenden Crow - basszusgitár, vokál, gitár, billentyűk
Pete Werninck - dobok, vokál, billentyűk

A bandáról és annak jövőbeni koncertjeiről a Facebook-on lehet bővebb infókat találni.


MIDNIGHT FORCE - augusztusban jelenik meg a skót heavy metal csapat debütáló albuma, a 'Dunsinane'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás