Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

FERAL - bejelentette új nagylemezét a svéd death metal banda


2018-06-27

A Skellefteå városából származó Feral zenekar 'Flesh For Funerals Eternal' címmel látta el soron következő stúdióalbumát, ami a Transcending Obscurity Records jóvoltából jelenik meg, 2018 végén.

A 'Flesh For Funerals Eternal' című albumra tíz dühös, könyörtelen death metal-kompozíció került fel. Ezek kollekciója "garantáltan leszaggatja a húst a hallgatók csontjairól". Az album várható ősz végén jelenik meg, digitálisan, illetve gatefold LP-n, 6-felé nyitható digipak CD-n és különféle box-szettben.

A banda friss közleménye így szól: "Végre! Alig vártuk már, hogy bemutathassuk fantasztikus lemezborítónkat, amit ezúttal is a mérhetetlenül tehetséges Costin Chioreanu tervezett. Ez az illusztráció tökéletesen összefoglalja az egész album esszenciáját, amire tekinthetünk úgy is, mint az előző nagylemezünk rémisztő nagytestvére. Affelől megnyugodhattok, hogy zenei tekintetben szintén ezt a hangulatot vitelezzük ki. Készüljetek fel, mert ennek a temetésnek sosem lesz vége; és a hús is egy örökkévalóságon át rohad...!".

Hamarosan közzéteszik az album további részleteit... A stúdiós munkálatokat összefoglaló videó-sorozat első része lentebb érhető el.

A Feral jelenlegi felállása így néz ki:

David Nilsson - ének
Viktor Klingstedt - basszusgitár
Markus Lindahl - gitár
Sebastian Lejon - gitár
Roger Markström - dobok

A Feral legutóbbi nagylemeze a 'Where Dead Dreams Dwell' 2015 májusában jelent meg, a német Cyclone Empire Records jóvoltából. Ennek folytatása a 'From the Mortuary' EP 2016. december 2-án látott napvilágot. A mini-albumra négy vadonatúj dal, valamint egy korábbi, 'Necrofilthiac' című nóta (ami eredetileg az 'Afterparty Massacre' című válogatás-lemezen szerepelt) újrarögzített változata, és a Pentagram zenekar klasszikus 'Relentless' dalának feldolgozása került fel.


FERAL - bejelentette új nagylemezét a svéd death metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás