Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

FERAL - új videoklip a svéd death metal bandától: 'Dormant Disease'


2019-07-01

A Skellefteå városából származó Feral zenekar 'Flesh For Funerals Eternal' címmel adta ki aktuális stúdióalbumát, ami a Transcending Obscurity Records jóvoltából jelent meg, 2018 végén.

A 'Flesh For Funerals Eternal' című albumra tíz dühös, könyörtelen death metal-kompozíció került fel. Ezek kollekciója "garantáltan leszaggatja a húst a hallgatók csontjairól". Az album 2018. december 30-án jelent meg, digitálisan, illetve gatefold LP-n, 6-felé nyitható digipak CD-n és különféle box-szettben.

A banda eredeti közleménye így szól: "Végre! Alig vártuk már, hogy bemutathassuk fantasztikus lemezborítónkat, amit ezúttal is a mérhetetlenül tehetséges Costin Chioreanu tervezett. Ez az illusztráció tökéletesen összefoglalja az egész album esszenciáját, amire tekinthetünk úgy is, mint az előző nagylemezünk rémisztő nagytestvére. Affelől megnyugodhattok, hogy zenei tekintetben szintén ezt a hangulatot vitelezzük ki. Készüljetek fel, mert ennek a temetésnek sosem lesz vége; és a hús is egy örökkévalóságon át rohad...!".

A tracklista:
01. Vaults Of Undead Horror
02. Black Coven Secrets
03. Gathering Their Bones
04. Dormant Disease
05. Of Gods No Longer Invoked
06. Accursed
07. Horrendous Sight
08. Stygian Void
09. Buried
10. Bled Dry

Az album első három ízelítője, a 'Horrendous Sight', a 'Stygian Void', a 'Black Coven Secrets' audiója, és az 'Of Gods No Longer Invoked' című szám videoklipje lentebb elérhető. 2019 júliusában továbbá megjelent a 'Dormant Disease' című szűm hivatalos videoklipje is.

A Feral jelenlegi felállása így néz ki:

David Nilsson - ének
Viktor Klingstedt - basszusgitár
Markus Lindahl - gitár
Sebastian Lejon - gitár
Roger Markström - dobok

A Feral előző nagylemeze a 'Where Dead Dreams Dwell' 2015 májusában jelent meg, a német Cyclone Empire Records jóvoltából. Ennek folytatása a 'From the Mortuary' EP 2016. december 2-án látott napvilágot. A mini-albumra négy vadonatúj dal, valamint egy korábbi, 'Necrofilthiac' című nóta (ami eredetileg az 'Afterparty Massacre' című válogatás-lemezen szerepelt) újrarögzített változata, és a Pentagram zenekar klasszikus 'Relentless' dalának feldolgozása került fel.


FERAL - új videoklip a svéd death metal bandától: 'Dormant Disease'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás