Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Eddig kiadatlan dalt mutatott be a BRAINSTORM - hamarosan indul az európai turné


2019-01-14

A német metalbanda 2018. szeptember 28-án adta ki 12. nagylemezét, amit 'Midnight Ghost'-nak neveztek el. Hamarosan indul az újabb lemezbemutató turné, aminek okán egy bónusz nótát is közzétettek.

A Brainstorm most megosztott egy 'Secrets And Related Lies' című számot, amit mindeddig senki sem hallott. Andy B. Franck, a Brainstorm frontembere elmondta: "Brainstorm-fanok! Ez a dal kizárólag NEKTEK szól! Íme egy vadonatúj, korábban ki nem adott dal, a 'Secrets And Related Lies'!".

"Hamarosan útjára indul az európai Midnight Ghost turné, mai hatalmas fénypontja lesz bandánk karrierjének. Hálás köszönet minden hűséges rajongónak, amiért a 'Midnight Ghost' lett a Brainstorm történetének eddigi legsikeresebb kiadványa! Most jött el az ünneplés ideje - szeretnénk mindannyiótokkal találkozni a turnén. Egyfajta ajándékként szolgáltatjuk ezt az új számot a lojális rajongóknak. A 'Secrets And Related Lies' dalszövegei egyébként a virtuális erőszak, kínzás és bizalom-vesztés témája köré épülnek".

A Brainstorm következő európai turnéja január 17-én indul, a Mob Rules és a Gloryful zenekarok társaságában. A körút Budapestet is érinti: január 27-én a Barba Negrában is fellép a három banda.

Franck korábban így nyilatkozott: "A 'Midnight Ghost' az az album, aminek elkészítésére mindig törekedtünk - mind a rajongók, mind önmagunk szempontjából. Minden dal, minden egyes hang, valamint a lemezborító... úgy tökéletes az egész, ahogy van! Olyan mértékű erővel van felszerelve ez az album, hogy azt konkrtéan lehetetlen jellemezni. Részemről kétségkívül ez az egyik legjobb lemezünk; és biztos vagyok benne, hogy új Brainstorm-szintet sikerült elérnünk vele. Alig várjuk már, hogy a színpadokat is leigázzuk ezekkel a dalokkal!“.

A 'Midnight Ghost' producere Seeb Levermann (Orden Ogan, Rhapsody Of Fire) volt; a lemezborító pedig a neves magyar művész, Havancsák Gyula (Annihilator, Stratovarius) alkotása.

A 'Midnight Ghost' szeptember 28-án megjelent CD-n, CD+DVD digibookban, box-szettben valamint kétféle színű, limitált bakeliten, az AFM Records jóvoltából. A rendelési infókat itt lehet megtalálni.

A tracklista:
01. Devil's Eye
02. Revealing The Darkness
03. Ravenous Minds
04. The Pyre
05. Jeanne Boulet (1764)
06. Divine Inner Ghost
07. When Pain Becomes Real
08. The Four Blessings
09. Haunting Voices
10. The Path

A digibook változat bónusz DVD-jére a 'Scary Creatures Over Europe' című 2016-os koncertfelvétel került fel (LKA Stuttgart). Ennek dallistája így néz ki:

01. The World To See
02. Firesoul
03. Fire Walk With Me
04. Highs Without Lows
05. We Are
06. Worlds Are Coming Through
07. Shiva's Tears
08. End In Sorrow
09. How Much Can You Take
10. Falling Spiral Down
11. All Those Words
12. Shiver

Az első két ízeltő, a 'The Pyre' című szám audiója és a 'Ravenous Minds' dal videoklipje itt elérhető! Újabban megjelent a 'When Pain Becomes Real' kisfilmje is.

Mint kiderült, az album a német toplista 25. helyén végzett, két héttel a megjelenés után:

A Brainstorm legutóbbi albuma, a 'Scary Creatures' 2016 januárjában jelent meg - erről bővebben itt írtunk.


Eddig kiadatlan dalt mutatott be a BRAINSTORM - hamarosan indul az európai turné
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás