Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a DIRTY STREETS új klipje, a 'Distractions'!


2018-12-05

A memphisi Dirty Streets zenekar új albuma 'Distractions' címmel jelent meg, szeptember 14-én.

A Dirty Streets elsődleges célja, hogy a klasszikus soul / blues zenét átültesse a mai világ modern muzsikájába. A csapat immáron hosszú évek óta aktívan turnézik és stúdiózik; így ezidő alatt sikerült kialakítaniuk sajátos stílusukat. A kezdetektól fogva a "csináld-magad" elvét követik: önmaguk rögzítik, producelik és adják ki lemezeiket, melyekből mindeddig öt darab készült el. Legfrissebb lemezük, a 'Distractions' egy "magasfeszültségű, energiával teli, kemény, de ugyanakkor érzelmes, néhol pszichedelikus" anyag; a 2015-ös 'White Horse' folytatása.

A lemezt a történelmi Sam Phillips Recording Stúdióban rögzítették Memphis-ben. Az új dalok - stílus tekintetében - meglehetősen széles skálán mozognak: kezdve a Howlin’ Wolf / Wilson Pickett-féle blues-os megmozdulásaival, egészen a Hendrix / Donovan-féle gazdag hangzásig, a 'Distractions' a banda minden klasszikus hatását felvonultatja, de ugyanakkor jócskán megáll a saját lábán. Az új albumot élőben vették fel a stúdióban, Matt Qualls és Wesley Graham hangmérnökök társaságában (referenciaképpen itt jegyeznénk meg, hogy ebben a stúdióban született meg a Yardbirds ikonikus dala, a 'Train Kept a Rollin’' is).

A 'Distractions' szeptember 14-én jelent meg, bakeliten, CD-n és digitális formában, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Loving Man
02. The Sound
03. Dreams
04. Riding High
05. Can’t Go Back
06. Distractions
07. Take A Walk
08. Death’s Creep
09. On The Way
10. Trying To Remember

Íme a 'Loving Man' című szám és a címadó dal hivatalos felvétele, egyenesen a stúdióból:


Itt a DIRTY STREETS új klipje, a 'Distractions'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás