Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Európai turnéra készül a MONSTROSITY, a 'The Passage of Existence' album promóciójával


2019-03-25

A legendás floridai death metal banda 2018. szeptember 7-én adta ki új stúdiólemezét, a Metal Blade Records révén. Idén tavasszal és nyár elején európai turnét bonyolít le a csapat.

A Monstrosity dobosa, Lee Harrison a tavalyi nyár végén a következő hírekkel szolgált: "Először is szeretném bemutatni nektek a Monstrosity-univerzum mesterműveinek legmesteribb művét. Ez az album különleges figyelmet és gondoskodást igényel, ezért szeretnék kérni valamit tőletek, a hallgatóktól. Még véletlenül se valami olcsó magnón, vagy kis fülhallgatón hallgassátok ezt a felvételt; lévén ezt a lemezt egy gyilkos hangrendszerre írtuk - maximum hangerőn ajánlatos üvöltetni! Tegyetek magatoknak egy szívességet, legalább az első néhány végig hallgatás erejéig. Tudom, mennyire klisé azt mondani, hogy 'Hallgassátok jó hangosan'... de én őszintén mondom, hogy ennek az albumnak tényleg ez a kulcsa. És persze a lehető legtöbbször hallgassátok végig! Természetesen élőben is kegyetlenül pusztítanak ezek a nóták; szóval alig várjuk már, hogy a színpadon is előadhassuk őket. Kíváncsi vagyok a véleményekre. Az első ízelítőkre adott rajongói kritikák igencsak pozitívak voltak; így ha meghalljátok az első teljes dalokat, minden bizonnyal megérzitek azt is, hogy bandánk hosszú éves kemény munkája végre kifizetődött. Remélem, találkozunk mindannyiótokkal, és közösen rombolhatunk!".

Lee Harrison a legendás floridai Audiohammer Stúdióban rögzítette a saját témáit, a veterán producer, Jason Suecof közreműködésében. Miután lezajlottak a dob-témák felvételei (mindössze egy hét alatt), a gitár- és a basszus-témák következtek - ezek rögzítését a Tampa-beli Ascension Sound Stúdióban eszközölték; míg a vokálokat az Obituary zenekar "Redneck Stúdiójában" vették fel, a floridai Gibsonton-ban. A hanganyag keverését egy másik neves producer, Mark Lewis (Megadeth, stb.) látta el - így meg is született a 'The Passage of Existence' album, amire "12 mesterien megalkotott és kivitelezett death metal-kompozíció" került fel, "a végtelen extrémitás jegyében". A Monstrosity bebizonyítja, hogy jelenleg erősebb, mint valaha!

A tracklista:
01. Cosmic Pandemia
02. Kingdom Of Fire
03. Radiated
04. Solar Vacuum
05. The Proselygeist
06. Maelstrom
07. Eyes Upon The Abyss
08. Dark Matter Invocation (digipak bónusz track)
09. The Hive
10. Eternal Void (digipak bónusz track)
11. Century
12. Slaves To The Evermore

A lemez megrendelhető többek közt digipak CD-n, valamint különféle színű, limitált, 180 grammos LP-n. Minderről bővebb infókat itt lehet találni.

Íme a teljes album-stream:

Mint most kiderült, a Monstrosity 2019 májusában és júniusában európai turnét bonyolít le az új album promóciójának keretében.

A banda dobosa, Lee Harrison a következőket közölte: "Itt egy újabb bejelentés a 'The Passage of Existence' albumot illetően! Ezúttal egy európai turnéról van szó, mit kedvenc ügynükségünk, a Massive Music szervezett. Alig várjuk már, hogy visszatérjünk Európába, hogy végre ott is bemutathassuk az új albumot, valamint leporolhassuk a régi klasszikusokat, miközben újra találkozunk a régi és az új rajongókkal. Készüljetek fel - ütős buli lesz!!".

Az európai turnén a The Devil és a francia death metalista Dehumanize kíséri útjára a főbandát.


Európai turnéra készül a MONSTROSITY, a 'The Passage of Existence' album promóciójával
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás